refleksja (1) Smutne jest, kiedy czytam opinie negatywne, które są wystawiane na podstawie... Refleksja tak trzymać !!!! (1) Niedawno odwiedziłam wraz z przyjaciółmi Blue jazz i jestem tym lokalem... kamikadze Uwaga przy barze! (2) Ten Pub (choć zwie się restauracją a w nazwie ma cafe) jest totalną porażką!... Niezadowolony
Udany koncert (1) Bywam tutaj na większości imprez muzycznych.Wnętrze stworzone do muzyki na... Darek ... (1) Jestem zawiedziona wizytą w tym lokalu. Słyszałam, że super klimat, że fajna... Marta Wspaniale !!! (1) Byłam w waszym klubie po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że miło się... Aga szkoda gadać (1) po prostu nie polecam kucharz chyba pracuje tam za kare !!zamówione danie raz... krzysztof,marzena Najlepszy Jam Session w Trójmieście (2) Byłem pierwszy raz w oliwskim Blue Time na Jam Session. Jestem pod ogromnym... Szymon PORAŻKA (2) bylem tam dzisiaj i chyba nigdy więcej -chociaż plakaty z koncertami bardzo... artur swietny klimat! (1) klimat, muzyka, ludzie i obsluga! czego chciec wiecej :) Na... chrisuu nikola (1) Byłam w sobotę 28.03. na imprezie w klubie i muszę powiedzieć, że nie... Nikola Obsluga obsluga obsluga (1) Witam, Lokal jest bardzo ciekawy, ma fajna lokalizacje. Zapewnia mieszkancom... Adam można by rzec fatalnie (1) Wydaje mi się iż właściciele lokalu bardziej niż w jakość poszli w ilość.... misza W całym lokalu śmierdzi dymem (1) Totalna dno!!! Jedzenie nie nadaje się do spożycia! Dodatkowo w całym lokalu... Kamil było super (1) bawiłam się świetnie aby częściej występował ten fajny band :-)) sylwia co się stało z poniedziałkowym jam session (1) Witam Ostatnio była zapowiedź Pana Leszczyńskiego ,ze od przyszłego jamu... Piotr restaurant??? (1) Dodatek "restaurant" w nazwie to nieporozumienie!!!! Z takim jadłospisem? Pub... Marek Prusakowski Restauracja czy Jazz club (2) A więc tak, lokal sam w sobie jset fajny. Muzyka na 5+(szczgólnie kwartet... Słuchacz B.S Pozytywnie (1) Dobre piwo, miła obsługa i fajny klimat. Czego chcieć więcej?! Aż chce się... Anus Castor - opinia (1) Po wczorajszym śniadaniu biznesowym mam lekki niesmak. Wszystko O.K.... Castor