Wspaniałe miejsce! (1) Do Blue Time trafiliśmy z mężem przez przypadek - najbliżej miejsca... Monika wspaniała muzyka nażywo (1) Wspaniała atmosfera ,świetna muzyka .Polecam - niezależnie od tego czy 20 lat... Leonard Świetna lokalizacja, (1) kameralny klimacik i ciekawy pomysł na klubokawiarnię. Dodatkowo można też... Gzylu
Koncert L. Dranickiego (1) Wczorajszy koncert Leszka Dranickiego byl wspaniały. Magiczne miejsce dzięki... Abi Lipcowy pt. ... (1) Lipcowy piątek, spotkanie z dawno newidzanymi znajomymi z podstawówki. Zabawa... Betsi Miło :) (1) Byłam pierwszy raz w waszym lokalu i muszę powiedzieć że bardzo miło... Kami Klimatyzacja dla wybranych? (2) Byłam w clubie w połowie kwietnia , fakt gorąco nie było, ale właściciele... Sonia super (1) Bardzo mi się podobało - byłam akurat na wieczorze ballad jazzowych. Klimat... P. warto odwiedzic (2) wystroj ok.nie mialam szczescia do obslugi, ale chetnie przyjde na koncert,... Ania Polecam :)) (1) Byłem w Blue Time wczoraj, bardzo miłe miejsce :) Miejsca dużo, miła... Qóba jest OK (1) klimat jest OK przez duże O. Naprawde bardzo fajny. Licze na większą ilość... JOSEF bardzo ..... bardzo (1) no poprzedniczka ostro skrytykowała, ale chyba dość subiektywnie.. Bardzo... Lehoo Katarzyna - opinia (1) Lokal chyba wciąż w budowie, bo co chwilę pojawiają się jakieś wiertarki i... Katarzyna