Ciekawe zajęcia (1) Jestem stałą klientką tego klubu i wciąż jestem pozytywnie zaskakiwana.... stała klientka naprawdę REWELACJA (1) Wszystkie opinie są szczerą prawdą i podpisuję się pod nimi obiema łapkami,... Anna rewelacja:):) (1) Podpisuję się pod każdą dobrą opinią dla tego klubu. Naprawdę zajęcia tam... Asia
Naprawdę coś wspaniałego (1) Szczerze polecam ten klub. Miejsce wyposażone profesjonalnie: do dyspozycji... Katarzyna step (1) Jedyne zajecia ze stepu na których byłam, gdze jest aż tyle energii, że aż... Monika Dla mnie rewelacja! (1) Po zmianie właściciela klub zyskał na obsłudze klienta i szerszym wyborze... Aza Nareszcie mozna tanczyc BOLLYWOOD!!!! (1) No, wreszcie jest jakies miejsce aby potanczyc sobie ulubione piosenki z... Basia Bardzo miła obsuga . (1) Na zajęciach ujęła minie Pani Ania i jej ćwiczenia, a poza tym jest czysto i... Matra Domańska polecam!!! (1) Szeroka oferta, miła atmosfera, pomieszczenie jest zawsze wysprzątane co... stała klijentka profesjonalna joga (1) zajęcia z jogi rewelacja, profesjonalne prowadzenie zajęć, szczególnie relaks... Jola