SUPER (1) To co piszą poprzedniczki to prawda. Super zajęcia w super atmosferze z super... STAŁA KLIENTKA super promocja (1) skorzystałam z klubu po raz pierwszy, jestem mile zaskoczona, duży wybór... nowa klientka fitness bez wad (1) Znajdziesz tu wiele ciekawych zajęć, duża różnorodność. Próbowałam chyba... Ania
Ciekawe zajęcia (1) Jestem stałą klientką tego klubu i wciąż jestem pozytywnie zaskakiwana.... stała klientka naprawdę REWELACJA (1) Wszystkie opinie są szczerą prawdą i podpisuję się pod nimi obiema łapkami,... Anna rewelacja:):) (1) Podpisuję się pod każdą dobrą opinią dla tego klubu. Naprawdę zajęcia tam... Asia Naprawdę coś wspaniałego (1) Szczerze polecam ten klub. Miejsce wyposażone profesjonalnie: do dyspozycji... Katarzyna step (1) Jedyne zajecia ze stepu na których byłam, gdze jest aż tyle energii, że aż... Monika Dla mnie rewelacja! (1) Po zmianie właściciela klub zyskał na obsłudze klienta i szerszym wyborze... Aza Nareszcie mozna tanczyc BOLLYWOOD!!!! (1) No, wreszcie jest jakies miejsce aby potanczyc sobie ulubione piosenki z... Basia Bardzo miła obsuga . (1) Na zajęciach ujęła minie Pani Ania i jej ćwiczenia, a poza tym jest czysto i... Matra Domańska polecam!!! (1) Szeroka oferta, miła atmosfera, pomieszczenie jest zawsze wysprzątane co... stała klijentka profesjonalna joga (1) zajęcia z jogi rewelacja, profesjonalne prowadzenie zajęć, szczególnie relaks... Jola