Kk - ocena (1) Super prowadzone zajęcia jogi. Polecam! Kk Ewelina - ocena (1) Cudowne indywidualne podejscie i profesjonalne prowadzenie!! polecam Ewelina Patrycja - ocena (1) Super zajęcia ze wspaniała nauczycielka !! Iwona, dziękuję !! Patrycja
Anna - ocena (1) Od ok. dwóch lat uczestniczę w zajęciach 'zdrowy kręgosłup' i 'joga dla... Anna Joanna - ocena (1) Najlepszym komentarzem tego miejsca jest odczucie z mojego ciała,ktore... Joanna Ania i Marysia - ocena (1) Uwielbiamy z córką zajęcia u Iwony. Jogi dopiero uczymy się- mam pełne... Ania i Marysia Tama - ocena (1) Moje ciało i umysł uwielbiają te zajęcia - dziękuję! Tama Agnieszka - ocena (2) Niestety ale zajęcia jogi są prowadzone przez bardzo nieprofesjonalną osobę... Agnieszka Agata - ocena (1) Iwona to bardzo dobry nauczyciel jogi. Zajęcia prowadzone są rzetelnie,... Agata Karina - ocena (1) Zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, z zaangażowaniem i pasją. Cudowna... Karina Ania D - ocena (1) Najlepsza joga w Gdańsku. Ania D Magda - opinia (1) Uwielbiam zajęcia z Iwonką :) polecam z całego serca Magda Gabriela Budnik - opinia (1) Zajęcia są super, chodzimy z koleżanką od ponad roku, Pani Iwonka cudowny... Gabriela Budnik Karolina - opinia (1) Iwonka to joginka z prawdziwego zdarzenia. Cudownie oplata ciało i dusze... Karolina Ewa - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie. Jestem zadowolona z oferowanych możliwości Ewa I. - opinia (1) Od lat uczestniczę w zajęciach tego klubu. Iwona jest fantastyczną nauczycielką. I. Ala - opinia (1) Wspaniałe zajęcia, zupełnie inne doświadczenie jogi niż w innych miejscach.... Ala Karolina - opinia (1) Nie polecam. Niemiło. Byłam 2 razy i więcej nie pójdę. Po pierwszym razie... Karolina Agata - opinia (1) Bardzo przyjemne, kameralne miejsce. Instruktorka ma oko na ćwiczących,... Agata M. - opinia (1) Pani Iwona jest fantastyczną nauczycielką. Zajęcia prowadzi w sposób rzeczowy... M.