BUNKIER

Kluby, dyskoteki Galerie

Gdańsk, Olejarna 3

Klubogaleria Bunkier (1) Naprawdę polecam to miejsce, dwa parkiety gdzie każdy znajdzie coś dla... Arthur Najbardziej oryginalne miejsce w Trójmieście! (1) WOW! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego lokalu. Super barmani (szczególnie... kruz Najlepszy klub trójmiasta (1) Jak najbardziej polecam, super klimat, ekstra obsługo, nietuzinkowy wygląd no... CRUSADER
:) (1) Jestem bardzo zadowolony. Bawiłem się dobrze, chociaż radziłbym zmienić Dj'a.... tomson POLECAM !!! (1) Jestem zachwycona tym klubem! Czegos lepszego jeszcze nie widzialam, o... XYZ Wystrój bomba (1) Impreza w piątek przyjemna, obsługa i ochrona na wysokim poziomie. Oceniam na 5+ Wiadro Klub (1) Klub bardzo przyjemny obsługa również . Panowie z ochrony bardzo sympatyczni... Oni Oryginał! (1) Jeden z najbardziej oryginalnych klubów w Europie! Wystrój jest tak pomysłowy... Artur Bardzo fajne miejsce! (1) Polecam Bunkier wszystkim, dwa parkiety z różnorodną muzyką, baaardzo... Paulina WYjątkowe na skale EUropejską! (2) Jestem bywalcem wielu lokali w całej europie, ale ten przybytek zwalił mnie... Robert -.- (1) Wszystko było by fantastycznie, poza DJ, który dziwnie interpretuje muzykę... rox Jest naprawde fajnie (1) Wiadomo ze nie ma idealnego klubu, tak samo jest w bunkrze. Przydalo by się... Krzysiek spoko (1) Fajny klimat, swietna obsluga. Cos nowego w Gdansku. aniaa Polecam (1) Byłam ze znajomymi. Klub robi wrażenie, galeria na piętrze - super pomysł.... xxxl-75