Bunt w bagienku niewolników. Ujeścisko.

~Jam
Kiedy emisja programu?

~Komandos
Poniedzialek,6 stycznia 20.10 "ALARM" - TVP 1. i
Wtorek, 7 stycznia,16.15 "interwencja" polsat.
Jak macie jaja to dacie radę. Jak Was przeorała postępowość to nie dacie rady.
Radzę przećwiczyć casus Spartakusa, a szczególnie Eunusa, jeżeli daliście sobie ukraść dorobek 1980/81 w 1988/89/92 roku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No naprawdę nie rozumiem. Wielu rzeczy, nawet najprostszych, mój intelekt nie ogarnia.
Ledwo udało mi się złapać fuchę jako cieć w stoczni.
Jak ja zazdroszczę Zetjotowi, że ma emeryturę i nie musi co rano na szóstą do roboty dymać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Znam się na reklamie, na PR, na książkach, na polityce, na socjologii i w ogóle na wszystkim sie znam.
Kurcze, dlaczego więc po 60- latach harówki jestem żebraczyną? Doprawdy nie rozumiem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciemna noc Stanu Wojennego.Telefony już działające, ale z komunikatem, że rozmowy są kontrolowane. I jeszcze godzina policyjna, unieruchamiajca nas tam, gdzie godzina 23.00 nas zastała. Nie było zbyt dużo atrakcji, ale, ale.....impuls telefoniczny kosztował chyba 0,15 złotych, chociażby ta rozmowa trwała parę godzin. No to w dość wesołym towarzystwie toczyliśmy nocne rozmowy Polaków. Którejś nocy po 3 godzinach takiej do,mowy zdaliśmy sobie sprawę, że gdzieś tam w centrali telefonicznej wtyczki do nas muszą być nieźle przegrzane i dyżurujący podsłuchiwacz mógł się nami zainteresować tak długo trwającą rozmową. I zaczęliśmy zastanawiać się jak wygląda taki gościu ze słuchawkami na uszach, próbując stworzyć jego profil psychofizyczny, wygląd facjaty i postury i zawartości szarych komórek dyżuranta. Długo to trwało, dorzucaliśmy kolejne detale, no... portret nam wyszedł mocno niekorzystny dla wspieracza jedynie słusznego ustroju.
No i doigraliśmy się. Po jakimś czasie rozległ się w naszych słuchawkach straszny wrzask tego trzeciego, którego roznosiła furia za przypisanie mu tych wszystkich dość obleśnych cech. Prawdę mówiąc zatkało nas wtedy, a On sobie na na nas używał i groził, że jak to się nie skończy, to On nas rozłączy.
Widzę, że zadomowił się tutaj osobnik na "a", o podobnej konstrukcji psychicznej co tamten osobnik. Tyle, że tamten miał płacone, ten jest po prostu zaburzony, nie panując nad i odruchami i własnym umysłem . Siedzi, dyszy i czeka, posilając się nad klawiaturą, jak Pawłowicz nad sałatką z jednorazówki, rozlewając kawę i czeka na kolejną interację, na czyjś wpis, by opuścić palce na klawiaturę i dać sygnał, że żyje i istnieje. Być może odprawia egzekwie, by wreszcie, ktoś.....coś....napisał i czeka...Jak się nie doczeka cierpi strasznie i w desperacji coś dorzuca od siebie. I tak Zaburzony wie, że żyje, że istnieje bo dał głos, a że brak w tym sensu, logiki i celu..... nieważne. Jak zabrakne tego portalu zaniknie, rozpłynie się w Niebycie, zamieni się w jeden wielki Znak Zapytania.
PS. Podobają mi się kolejne analizy scenariuszowe
~sayla.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

To jest najbardziej wyrafinowana z reklam Platformy z jakimi miałem wątpliwą przyjemność się zetknąć. Cymesik, tip top.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Platforma nie walczy kopami, tylko poprzez papierki: ustawy, umowy o pracę, przepisy prawne, prasę. To najspokojniejsza formacja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komandosie, dziesiątki razy nasyłałeś na mnie różnych ludzi dogadujących mi, poniżających mnie, na zasadzie, że wszyscy są na Twoje rozkazy. R pozwalali na to, o wiele bardziej sprzyjali zawsze Tobie niż mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma specjalnie oporu z tej strony, prawdę mówiąc, może przesunę reflektor na rzeczywiste źródło ataku.

Dostał byś w realu takiego kopa, to byś poczuł opór.

Sprawdzam, czy napotkam na jakiś opór.

Nie spasujesz, prawda? :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jesteśmy skłóceni, jak Arnold i Stallone.

Nie masz w ogóle samokrytycyzmu.

Halo :(
Spasujesz nieco?

Intelektualnie jesteś na wysokim poziomie, jako propagator wiedzy (choć lubisz to, co znane, a nie nowości).
Ludzie jednak narzekają, nie jest dla nich zbyt ważna taka wiedza książkowa.

Zawsze byłem dla Ciebie osobą, którą trzeba uszkodzić, załatwić, zabiedzić, pod pozorami przyjaźni.

Pewną Twoją słabością jest to, że znajdujesz się na terenach PIS i znasz tylko tamten przestarzały już sposób myślenia.

Nie jesteś kadencyjny, ale uważam ostatnio, że nie ma to wielkiego znaczenia. I tak ideologia jest stała, moim zdaniem skrajnie już uproszczona.

Jesteś typem intelektualisty, co często w historii dawało ponure skutki.

Twój stosunek do osób pokrzywdzonych przez kapitalizm w stylu amerykańskim jest pogardliwy, jakby w ogóle nie byli współobywatelami i nie trzeba było dla nich nic robić. Tak się trafiło, że jesteś wybitnie elitarny, najbardziej, jak można sobie wyobrazić. Takie osoby zwykle nie rozumieją zwykłych ludzi.

Choć jak dotąd nie dogadałem się z nim. Atakuje mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (704 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Muza musi grać. (2979 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Klimatyzacja w biurze (55 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...