Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Ejdym - ocena (1) Najlepsze w całym Gdańsku! Ejdym Gosia - ocena (1) Bomba.. najlepsze na świecie... Gosia Krystyna - ocena (1) Zadowoleni jak zawsze, porcje ogromne, jedzonko świeże, dziękujemy Krystyna
Tita - ocena (1) Super! Pyszne i ogromne burgery! Tita Dyzek - ocena (1) Mega burgery! Od lat ta sama jakość i smak! Najlepsi !!!! Dyzek Jarek G. - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze burgery w Gdańsku. Polecam. Jarek G. Agnieszka - ocena (1) Najlepsze jedzenie, atmosfera, mega fajna i pozytywna ekipa. Polecam ️️️ Agnieszka Emi - ocena (1) Burgery najlepsze w mieście! Od lat wracamy! Wspaniałe, soczyste i przepyszne! Emi Wioletta - ocena (1) Super !!polecam z calego serca Wioletta Monia - ocena (1) Super, super, super Monia Bartosz - ocena (1) Pyszne burgery i miła obsługa Bartosz KG - ocena (1) Jeszcze nigdy się nie zawiodłem, nie rozumiem jak ludzie kupują w McDonald... KG . - ocena (1) Przepyszne jedzenie, świerze warzywa, i świetne mięso. Polecam każdemu z... . Zosia - ocena (1) Najlepsze burgery jakie w życiu jadłam a próbowałam naprawdę wielu serio... Zosia Ja - ocena (1) Przepyszny burger, świetna obsługa Ja Ludwisia - ocena (1) Najlepsze burgery w Trójmieście inne mogą się schować Ludwisia Marcin - ocena (1) Propozycje w menu, którymi się można najeść, to nie jest kuchnia molekularna,... Marcin Ksawery - ocena (1) Polecam wszystkim! Najlepsze! Mięso doprawione, sosy domowe, obsługa przemiła! Ksawery Stały klient - ocena (1) Najlepszi od 12 lat Stały klient Michal - ocena (1) Najlepszy Burger w Gdańsku. Michal