Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Dominika - ocena (1) Przepyszne burgery. Najlepsze na Pomorzu ich wielkość jest ogromna. Dominika radziomordka1998@gmail.com - ocena (1) Świerze produkty, bardzo dobra jakość mięsa, orginalne sosy. Nic dodać, nic... radziomordka1998@gmail.com NiUq - ocena (1) Najlepsze burgery w gdansku, ogromne, za przyzwoita cene i co najwazniejsze... NiUq
Paweł - ocena (1) Wg mnie najlepsze burgery w Gdańsku Paweł Januszlasota889@wp.pl - ocena (1) Burgery przepyszne jak zawsze Januszlasota889@wp.pl Karol S - ocena (1) Mega buły, wszystko kraftowe i smakuje niesamowicie. Jak się najeść i czuć... Karol S Przemysław - ocena (1) 4 burgery, krótki czas oczekiwania na zamówienie , wszyscy zadowoleni z buły... Przemysław Janko - ocena (1) Mega buła i ich duży wybór,soczyste kotlety nietylko z wołowiny.Smaczne... Janko Jarek - ocena (1) Super smaczne i duże burgerki. Jarek Incognito - ocena (1) Najlepsze burgery Szczerze polecam. Przyjazna atmosfera, idealna obsługa.... Incognito Maly - ocena (1) Mega pyszne burgery polecam Maly Ludwisia - ocena (1) Tak wspaniałych nie jadłam nigdzie. Nadzienie pełne, bardzo dobrze... Ludwisia Marek - ocena (1) Najlepsze miejsce na mapie trójmiasta.Mój ulubiony burger strong... Marek Anna - ocena (1) Przepyszne burgery, mega duże, miła obsługa, polecam Anna Adrian - ocena (1) Pyszne Burgery:) Adrian Pmat - ocena (1) Soczyste i smakowite hamburgery po których kilka godzin nie ma uczucia głodu,... Pmat Aneta - ocena (1) Burgery w burgermani są najlepsze. Pyszna bułka, swieże warzywa, mega... Aneta Wojtek - ocena (1) Najsmaczniejsze i największe jakie kiedykolwiek jadłem polecam a po zjedzeniu... Wojtek Damian - ocena (1) Jak dla mnie najlepszy burger w Trójmieście ️️ czekamy na następny lokal i... Damian Agata - ocena (1) Bardzo smaczne, świeże składniki Agata