Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Franco - ocena (1) Najlepsze burgery! Duża bułka, pyszne mięso, spora gama sosów do wyboru.... Franco WOW - ocena (1) najlepszy jakizjadłem WOW Adam - ocena (1) Jak dla mnie lepszy jaki jadłem do tej pory... Delikatne mięso świetna bułka... Adam
Tomasz - ocena (1) Najlepsze burgery. Dobry stosunek ceny do jakości i ilości. Nie wysuszone,... Tomasz Marta - ocena (1) Najlepsze burgery ever Marta Kasia - ocena (1) Najsmaczniejsze burgery w Trójmieście, polecam z całego serca Kasia Maciej - ocena (1) Najlepsze burgery w Gdańsku. Wyżerka pełną parą!!! Maciej Sylwia - ocena (1) Najlepszy burger w Gdańsku ️ Sylwia Maja - ocena (1) Przepyszne jedzenie, super obsługa, klimatyczne miejsce, polecam super... Maja maja - ocena (1) Mega miła obsługa. Burgery mega pyszne najlepsze jakie jadłam maja Amelia - ocena (1) Polecam mega !! Burgery są przepyszne. Miła obsługa, fantastyczny klimat,... Amelia ja - ocena (1) Przemiła obsługa, krótki czas oczekiwania na jedzonko i super jakość jedzenia!!! ja Ja - ocena (1) Najlepsze burgery jakie w życiu jadłam Ja Kuba - ocena (1) Najlepsze burgery w Gdańsku, za każdym razem jakość jest super, ceny... Kuba Kasia - ocena (1) Obsługa super a burgery jeszcze lepsze Kasia Kasia Katarzyna - ocena (1) Duże porcje, porządna jakość. Bardzo sympatyczna załoga. Kasia Katarzyna Tomek - ocena (1) Zawsze pyszne , obsługa na najwyższym poziomie . Tomek Karol - ocena (1) Burgery pierwsza klasa Karol Wioletta Flisikowska - ocena (1) Mega duże porcje. Świeże składniki i przemiła obsługa. Wioletta Flisikowska Ja - ocena (1) Bardzo smaczne i spore Ja