Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

. - opinia (1) Jest spoko, burgery są dobre, są wielkie więc warto za tą cenę. . wszystko było przepyszne! (1) Burgery świetne, na prawdę, nigdy lepszych nie jadłem! Byłem dziś na miejscu,... Patryk fatalna obsługa!!! (1) 17.02.2019 około godziny 15. Przy kasie obsługa fatalna Pani w okularach... Natalia
Słaba obsługa (1) Jedzenie pyszne, gorzej z obsługą ... Pozdrawiam mało sympatyczną i wredną... smutny klient Co się z Wami stało? (1) Kiedyś wystawiłam Wam pozytywną ocenę, ale to co dzisiaj jedliśmy to jakaś... kaśka Wspaniałe burgery. (1) Burgery przepyszne, niedrogo, w dowozie bardzo szybko mimo godzin szczytu.... Izabela i Michał Jak stracić klienta przez bułkę (1) Burgery średnie. Jadłem dużo lepsze ale gorsze też się zdarzały i to chyba... Kamil Martyna (1) Burgery zamówiłam do pracy. Poprosiłam pana o sos delikatnie ostry, dostałam... Martyna Na dowóz (1) Często korzystałam z usług Burgermanii, niestety z każdym kolejnym... Ania Średnio (1) Chodzę tam średnio raz na rok a czemu tak rzadko bo zawsze zapominam czemu... Magda Jakaś porażka wczoraj (2) Witam, Normalnie uwielbiam burgery z Burgermani. Pyszne, duże, swiezutkie.... Jan Herkules Polecam ! (2) Jak do tej pory ulubiona burgerownia, na miejscu jak i na wynos. Czas dostawy... Kamila Super ! (1) Byłam mile zaskoczona pozycjami wegetariańskimi, dzięki czemu zjadłam super... Biedkov Wierny klient! Już nie ! (1) Przykro nawet bardzo ! Start super! Ale teraz MA SA KRA ! Pani przyjmująca... Sylwia Najlepsze burgery (1) Bardzo dobre burgery, szczególnie dla głodomorów. Jeden burger powinien... Martyna Więcej nie zanowie (1) O ile przyjście do lokalu ma sens o tyle na zamówienie trzeba poczekać... W... Krzysztof Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko, polecam! :) Bart Warto poczekać (2) Bardzo dobre burgery, chrupiąca bułka, smaczne sosy i świeże dodatki.... Tomasz Nigdy więcej nie zamówię! (1) Wszystko co dobre niestety się kończy. Burgermania to była kiedyś jedna z... Filip Szanujmy się (1) Burgery bardzo duże i smaczne, ale czas oczekiwania naprawdę mnie niemiło... Krystyna