Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

wszystko było przepyszne! (1) Burgery świetne, na prawdę, nigdy lepszych nie jadłem! Byłem dziś na miejscu,... Patryk fatalna obsługa!!! (1) 17.02.2019 około godziny 15. Przy kasie obsługa fatalna Pani w okularach... Natalia Słaba obsługa (1) Jedzenie pyszne, gorzej z obsługą ... Pozdrawiam mało sympatyczną i wredną... smutny klient
Co się z Wami stało? (1) Kiedyś wystawiłam Wam pozytywną ocenę, ale to co dzisiaj jedliśmy to jakaś... kaśka Wspaniałe burgery. (1) Burgery przepyszne, niedrogo, w dowozie bardzo szybko mimo godzin szczytu.... Izabela i Michał Jak stracić klienta przez bułkę (1) Burgery średnie. Jadłem dużo lepsze ale gorsze też się zdarzały i to chyba... Kamil Martyna (1) Burgery zamówiłam do pracy. Poprosiłam pana o sos delikatnie ostry, dostałam... Martyna Na dowóz (1) Często korzystałam z usług Burgermanii, niestety z każdym kolejnym... Ania Średnio (1) Chodzę tam średnio raz na rok a czemu tak rzadko bo zawsze zapominam czemu... Magda Jakaś porażka wczoraj (2) Witam, Normalnie uwielbiam burgery z Burgermani. Pyszne, duże, swiezutkie.... Jan Herkules Polecam ! (2) Jak do tej pory ulubiona burgerownia, na miejscu jak i na wynos. Czas dostawy... Kamila Super ! (1) Byłam mile zaskoczona pozycjami wegetariańskimi, dzięki czemu zjadłam super... Biedkov Wierny klient! Już nie ! (1) Przykro nawet bardzo ! Start super! Ale teraz MA SA KRA ! Pani przyjmująca... Sylwia Najlepsze burgery (1) Bardzo dobre burgery, szczególnie dla głodomorów. Jeden burger powinien... Martyna Więcej nie zanowie (1) O ile przyjście do lokalu ma sens o tyle na zamówienie trzeba poczekać... W... Krzysztof Rewelacja (1) Bardzo dobre jedzonko, polecam! :) Bart Warto poczekać (2) Bardzo dobre burgery, chrupiąca bułka, smaczne sosy i świeże dodatki.... Tomasz Nigdy więcej nie zamówię! (1) Wszystko co dobre niestety się kończy. Burgermania to była kiedyś jedna z... Filip Szanujmy się (1) Burgery bardzo duże i smaczne, ale czas oczekiwania naprawdę mnie niemiło... Krystyna Ilość i tanio, ale niekoniecznie jakość (1) Hamburgery bardzo duże i naprawdę idzie się najeść. Prawdziwe XXL. Mięso było... Kuba