Burgermania

Burgery Jedzenie na wynos

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 25

Ilość i tanio, ale niekoniecznie jakość (1) Hamburgery bardzo duże i naprawdę idzie się najeść. Prawdziwe XXL. Mięso było... Kuba Poszli na masowke (2) Bywalem wiele razy ale ostatnie zamowienie bylo ostatnim Mieso w burgerze... Jarek king kong (1) Pewnego słonecznego dnia wraz z kolegami zamówiliśmy KING KONGA. Soczysta... Tomek
Jedzenie ok.Obsługę prosimy o większą koncentracje. (2) Będąc w 3-mieście na urlopie po raz kolejny odwiedziliśmy... M&B Ogromne smaczne burgery (2) Radko kiedy mozna trafić na tak ogromne burgery. My wzięliśmy rozmiary... Tomstar Petarda tyle w temanie..! jestescie najlepsi..! (2) jadłem w surff burgerze w stacji burger w booby burgerze i no 7 i wszyscy... Adrian rewelka (2) Nie ma nic lepszego niż burgery od burgermani przeważnie korzystam z ich... piotrn10 Na dowóz (2) Bardzo polecam! Jedyna knajpka ktora 30min przed zamknieciem jeszcze odebrala... Ola Pycha :-) (2) Lokal odwiedziłam drugi raz jestem bardzo zadowolona pyszne duże burgery,... Mała jeden minus :) (2) Mianowicie jedynym minusem jest ograniczony obszar dostawy...nie dało by się... smakosz Mega dobre (2) Dostawa przed czasem, burger(king kong) wielki i przepyszny. Iwona Niech wróci sałata w liściach (2) Duże liście sałaty to było to; cięta sałata z paczki psuje mocno wrażenie.... JJJ MEGA ZADOWOLENI (2) Pisałam już na fb, ale powtórzę się i tutaj: nie możemy się ruszać. z... kataszyna dojazd (2) Wszystko smaczne, dojeżdżacie na stogi ? mała Absolutny faworyt! (2) Co tu dużo mówić, jedzenie jest przepyszne, no poezja! Jako student mam... Bartek MEGA ZA.......Y (2) Naprawde za...e jedzenie. Sosy rewelacja nie takie jak daja do kebabow same... Emil Bardzo Dobry Fast Food!!! (1) Urwało Nam!!! (interpretacja dowolna) Obsługa miła i sympatyczna. Menu... Marcin&Beata Polowanie na dobrą burgerownię zakończone (2) Szukaliśmy już od jakiegoś czasu miejsca, gdzie w dobrej cenie można się... Bartek i Weronika Najlepsze w Gdańsk (1) Zamawiałam burgera i frytki z dowozem - wszystko przywieziono do mnie... Marta Pierwszy raz (2) Pierwszy raz pokusiliśmy się na zamówienie z Burgermanii (przez Pizzaportal).... Mona