Janusz Arczuk - opinia (1) Dobra firma polecam magada gesler Korzystałem ostatnio z ich uslug i... Janusz Arczuk ZNIESMACZONY ! (2) Witam przyszłych potencjalnych klientów. 17.12.2013 roku złożyłem... Marek Jarosławski godne polecenia (2) Witam. Właśnie wczoraj byli panowie u mnie montować zabudowę przedpokoju.... Bartek
LIPA a nie Centrum DePe (2) Swój kontakt z CeDePe miałem bezpośrednio w głównej siedzibie firmy w Gdańsku... Naiwny NIE POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Schody zaczęły się już od Pani "PROJEKTANT" zupełny brak wiedzy na temat... KLIENTKA Oszukana (1) Witam, zostałam oszukana przez firmę CeDePe. Pomiary zostały źle wykonane a... Dorota ostrzeżenie (1) Zamówiłem w CeDePe 3 szafy. Do szafy wykonanej z płyty nie można się... Michał Straszna firma ,Centrum drzwi przesuwanych !!!!! (1) Strasznie naciągają klientów i są nieterminowi . Oskar obsługa klienta (2) Zamówienie złożyliśmy bardzo duże: dwia zabudowy wnęk, zabudowa przedpokoju,... Małgorzata obsługa klienta kuleje (1) Właściwie są dwie obsługi klienta: najpierw Pani w biurze w Gdańsku - bardzo... Winicjusz