CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Kochane poniżej link do nowego wątku

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-3-t284266,1,160.html

zapraszam serdecznie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

moja tarczyca ma się świetnie.. jedyna rzecz, która pracuje u mnie tak jak powinna.. chyba dam jej podwyżkę

Ana ciesze sie ze jest wszystko ok, ale zawsze lepiej chuchać na zimne :)
a co do testowanka to ja nie testuje w tym cyklu w ogole... nie biore progesteronu i z racji tego ze nie musze sprawdzac przed odstawieniem czy czasem nie ma dzidzi.. same chyba rozumiecie ze to katorga liczyc dni i w ogole.. chce sobie dac spokoj i poprostu zbierac sily na po laparoskopii...
Basieniaczku dzielną mama jesteś :) ja nawet do weterynarza nie chce wchodzic z moją psinką bo ona sie strasznie boi i nie chcę być"tą złą"
jak mozesz to zaloz nowy watek bo ja nie wiem jak ;p
jade za godzine do endokrynologa i na usg tarczycy, zobaczymy co powie..

Kochane malutka strasznie płakała, ja siedziałam ze łzami w oczach, to był koszmar, ale minęło - na szczęście:)

U nas dobrze, jest coraz lepiej, kikut od pępowiny nam już odpadł wczoraj, malutka dużo śpi, je, śpi, je:) raczej należy do aniołków:)

Ana wiesz, że dzidzia po urodzeniu przeważnie tak samo się zachowuje czyli w dzień by spała, a w nocy szalała...nasza tak na początku miała, a teraz jakoś się to zmienia:D

Koraliczku 5 dni w sypialni - jakby to powiedzieć - cholernie zazdroszczę, bo ja już nie wiem co to przytulanki są:)))) trzymam kciuki

Kochane co myślicie o założeniu nowego wątku, bo ten się masakrycznie otwiera:/

Hej Dziewczynki :)

co tam u Was?

Koraliczek, nie martw się wszystko musi być dobrze, ważne że już się poumawiałaś na te wszytskie badania związane z serduszkiem !
No a teraz już jesteś po zastrzyku... więc kolejne odliczanie do testu ;P
ja oczywiście ciągle trzymam kciuki za Ciebie :)*

Basieniak jak Niunia się ma? daje mamie popalić czy aniołeczek z niej? :)

Lena i Reszta a co u Was kochane??

u mnie ok od listopada siedzę na wolnym więc mam w końcu czas dla siebie i dla brzuszka - w końcu mogę się nacieszyć tą ciążą bo jak biegałam przez 7 m-cy do pracy to nawet nie było kiedy...
tydz temu miałam wizyte... pamiętacię tą błonke nieszczęsną w mojej macicy... już jest lepiej- dzidzia ją coraz bardziej przygniata do ściany, poki co nic sobie nie zaplątała i gin stwierdził że wg. niego zagrożenie mineło... ulga!!! ale ja oczywiście zawsze i wciąż przewrażliwiona -umówiłam się na kontrolną wizyte do tego profesora i 15 go jadę zaobaczyć co on powie !!

poza tym po staremu, mała kopie, w dzień jest w miare spokojna, ale tak ok 18 zaczyna fikać i tak do rana ;P

buziaki , pozdrawiam Was :*

Basieniak jak bylo na badaniu? płakała kruszynka bardzo?

Słonko biedne ciociuni :( ale zapomni szybko jak sie do mamy przytuli :)

Basieniaczku licze na wpadke bo na nic innego chyba nie mozemy....
jutro mam podac sobie zastrzyk na pekniecie pecherzyka i do dziela :D oczywiscie z checi a nie przymusu ;p dawno sie nie przytulalismy bo moje biedactwo caly czas pracowalo a od srody ma 5 dni wolnego :D:D:D chyba z lozka nie wyjde :P

a co z kardiologiem.. ehhhhhhh.... no nie najlepiej, mam zmiany w sercu jakies, mam katykardie czy aty.. nie wiem co to.. dostalam liste badan ktore mam zrobic ;/ holter EKG, holter RR, badanie dna oka, endokrynolog, usg tarczycy, EKG wysilkowe iiii cos tam jeszcze mam napisane na tej kartce ale nie rozczytam sie.... zapisalam sie juz wszystko mam w listopadzie i jedno badanie na 1 grudnia... cisnienie bylo wysokie i EKG skaczace.. .zrobil mi usg serca i widzi jakies zmiany.. bezsensu, dlaczego wszystkie choroby swiata sciągają do mnie???

Koraliczku staramy się, teraz śpi, ale o 13 ma badanie, będę jej krew pobierać z pięty:/ chyba się zapłaczę:(((

Koraliczku trzeba wierzyć, a takie przytulanki kiedy chcecie często kończą się szczęśliwie:D

ok.. zbieram sie do gina i do kardiloga za jednym zamachem.... napisze co tam u mnie potem :)
Basieniaczku jak dzidzius? rozumiecie sie juz? :)

uda może po laparoskopii... Tak mi się wydaje, ale pobaraszkować nie zaszkodzi zwłaszcza , że w tym miesiacu robimy to kiedy chcemy a nie kiedy musimy :)

Koraliczek nawet tak nie mów:) rok się jeszcze nie skończył...a ty masz owulacje na dniach....zobaczysz w końcu i nam się uda...

kasia jeszcze bedziesz ostatnia chyba dlugi czas... ja owu mam na dniach ale.. i tak nic z tego nie wyjdzie..

Lusia, pozdrów córeczkę od nas. Koralik i Aszi do roboty, bo ja w tej chwili jestem ostatnia, a nie lubię :))

Basieniak - Piękna córeczka !!! Gratuluje serdecznie :**

Teraz chyba faktycznie moja kolej :)

PRZEPRASZAM WAS MOJE DROGIE, ALE MOJA CORCIA TEZ CHCIALA Z WAMI POROZMAWIAC, ALE ZEBY BYLO JESZCZE SMIESZNIEJ, UDALO JEJ SIE WLACZYC PRZYPADKIEM CZYWISCIE MOJ ULUBIONY PRZEPIS- GULASZ Z KURCZACZKA W MARCHEWCE :)

mmmm ggfc drfc d rffv e vvvvvvvvvv bv vv h87vgh hhrb xd vv vx e xsdd fx cv vvv c v cv

a moj mowil, ze myslal, ze pepowina miecciutka, gdy przecinal mowil, ze twarda jak chrzastka :)

Dziękuje Kochane:)
No moja tak szybko wyskoczyć nie chciała, ale jakoś w końcu dałyśmy radę;)

Koraliczku to super wieści, a endo jest dobre więc teraz trzymać kciuki

a mój jest zachwycony pępowiną, nie sądził, że tak to super wygląda - mówi, że jak z fabryki:)

no już niedługo posypią się kolejne porody, czas szybko leci:)

basieniak gratuluje!!!!! :*:*:* hahah ale ja to tak samo odczuwalam i kiedys opisalam jakie to uczucie... cytuje : ... MYSLALAM, ze mi czelog z D U PY wyjezdza :):):):) no i parlam parlam, clysze meza jak krzyczy, ze widzi glowke hahaha tak zagladal, ze polozna nic nie widziala :D i naraz znalazla sie na moim brzuszku...

:)

no.. rozpakujcie sie jak najszybciej bo brakuje mi tu starajacych sie na forum ;p

Inne tematy z forum

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (7 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...