CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Kasiu ja w szpitalu bede tylko 2 godzinki :) tzn w klinice w katowicach, tam nie ma gdzie lzezec w sumie jest tylko taki ogromny gabinet polaczony z zabiegowym... wszystko tam mają..

A co do wynikow to sie nie martw dobrze ze jestes po chorobie toxo a na tarczyce sa leki i nie stresuj sie bo bardziej tym szkodzisz dzidziusiowi niz tymi wynikami badan :) sciskam za ciezaroweczki kciuki :) zeby poszlo do konca 9 miesiecy jak po masle :) ja sie staram juz nastrajac pozytywnie bo negatywne myslenie pewnie blokuje :) postaram sie o tym nie myslec wcale :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie, że będzie dobrze. Ty zostajesz potem w szpitalu?

Dziewczyny, ja wczoraj wieczorem przeżyłam swoje małe piekło. Odebrałam wyniki i na toxo jeden był powyżej normy, a na tarczycę poniżej. Jak przeczytałam co dzidziusiowi grozi, to przeryczałam całą noc i dzisiejszy dzień w pracy. Na szczęście już jestem po konsultacji i ten wynik na toxo, oznacza, ze przechodziłam, a hormon muszę zrobić jeszcze jeden i jeżeli ten inny jest zły to wtedy pędem do endokrynologa. Jeżeli wyjdzie ok, to nie jest aż tak źle, ale i tak muszę być pod kontrolą. Czuję się wykończona i moje maleństwo pewnie też się tak czuje.

wrociłam z Ligoty w Katowicach, miałam usg w szpitalu robione tam gdzie leżałam.. no i jeden pecherzyk się zapadł :( ten z lewego jajnika... a ten z prawego ma 21 mm i jutro rano mam podać sobie ovitrelle.. endometrium ma 11 mm. W piatek o 20 mam inseminacje. Będzie dobrze..

ciężko mi się chodzi, wstaje, podnosi z łóżka, spanie to masakra - MARZĘ, aby spać na brzuchu - Koraliczek zaśniesz z wycieńczenia, ale jest to katorga - przynajmniej dla mnie

Koralik, ja też myślałam, że mogę zasnąć tylko na brzuchu. Uwierz mi na plecach też można jak trzeba. Gdzieś koło 7 miesiąca zamieniłam się miejscami w łóżku z mężem, bo zawsze spałam od ściany, ale nocne sprinty z brzuchem, najpierw przez męża potem do łazienki mnie wykańczały :)

a duzy juz masz pewno bebzonek :) ciezko Ci sie chodzi? a tak w ogole nie wiem jak ja bede spac w ciazy.. ja zasypiam na brzuchu inaczej nie umiem....

myślę, że 3 tygodnie to się na pewno poturlam :D

spoko w sumie jak przechodzilas to ok a jak nie to tez w sumie ok... musisz na siebie uwazac poprostu..
faktycznie szybko wyniki... tak jak z beta hcg :)

Idę po 16 po wyniki, najgorzej to się tej toxo boję. Z drugiej strony jestem pod wrażeniem działania naszej służby zdrowia. Rano pobrali, a o 16 wyniki.

Koralik, trzymam kciuki :)

a tak, miałam wczoraj wizytke... no i tak.. troche sie pomylilam co do wielkosci pecherzyka w piatek bo mial 13 a teraz ma 17 mm ;p ale za to mam jeszcze jeden 14 mm no i jutro jade jeszcze na jedno usg i bedziemy decydowac czy w piatek inseminacja czy nie, ale raczej tak... endometrium wczoraj mialo 6 mm i rosnie dalej wiec do inseminacji pani doktor mowila ze bedzie koło dychy... na prawym jajniku jest ten pecherzyk 17 a na lewym 14 ale mam nadzieje ze z lewego tez peknie bo caly czas sa owulki z prawego a moze akurat mi potrzeba owulki z lewego? :D
Ana nie dziwie sie w sumie, tez bym miala dosc komputera :)
kasia jak wyniki? jak odbierzesz to sie pochwal :)
basieniaczku to sie turlaj dalej ;p pamietaj zanim urodzisz bede w ciazy ;p minimum czekaj 2 tygodnie :D

Ja dziś byłam na badaniach krwi: wszystko mam zrobione. I teraz się denerwuję czy wszystko dobrze. Na szczęście wyniki po południu.

Hej dziewczynki :)

jestem jestem, ale ciągle zabiegana bo nadal pracuje wiec czasem nie mam czasu nawet tutaj zaglądać albo mam już dosyć kompa bo w pracy mam z nim do czynienia 8 h :/

a tak ogólnie u mnie ok, w czwartek mam wizyte, mam nadzieje ze niunia ma się dobrze!!!

do końca października zamierzam pracowac a od 7 m-c ide na urlop chorobowy.

Brzuszek rośnie, ale ostatnio wydaje mi sie ze ze wolniej niż na poczatku albo po prostu tak mi sie wydaje... ale jak na ten m-c chyba jest w sam raz.
Widze tylko ze się podniósł troszke bo pempek mi sterczy :P

pozdrawiam i miłego dnia a ja wracam do pracy ;P

buzki :*

nie nie jeszcze się turlam :D:D:D
Ja też ślę fluidki &&&&&&&&&&&

Koralik, ty chyba masz dzisiaj wizytkę?

no ja wiem wiem ale tak jakos razniej jak sie tu ktos pojawi :) jak wasze brzuchy? basieniak? jeszcze nie urodzilas prawda? :p tuz tuz bedziesz miec swojego bobasa w ramionach :)
anaaa :) gdzie jestes? :)
Aszi :) &&

Koraliczku Kochany Ty wiesz, ze my Ci je Slemy non stop telepatycznie! :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
wszystkie dal Ciebie! :)

no co jest z tymi fluidkami dziewczyny? ;p

wrocilam z wizyty dopiero... siedzialam w klinice od 16.... ;/
ale mam pecherzyk 17 mm na lewym jajniku, nareszcie lewy ruszyl.. a 10 mm na prawym i zaczyna byc dominujacy... w poniedzialek kolejna wizyta.

A ja dalej nie mam okresu- to już drugi dzień...poczekam do poniedziałku i zrobię wtedy betę. Czy jest możliwe, że mimo dobrego pęcherzyka i pregnylu to nie doszło do pękniecia??
Lece do pracy, miłego dnia dziewczyny:)

no mi zostało 34 dni albo 4t6d :D

Inne tematy z forum

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (39 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...