CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

w sumie po puregonie jestem ospala i taka.. zmarnowana troche, bardziej niz po clo... ale nie boli mnie nic :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku a jakie są skutki uboczne tych zastrzyków?
Powiem, że nie nastawiam się i czekam cierpliwie. Na weekend wyjezdzamy do Drezna, odpoczne zobaczę jak będzie:)

Aszi kochana moze to nie @? moja kuzynka i kumpela tez mialy przeczucie na @.. takie dziwne samopoczucie zwiastujace albo chorobe albo @ i okazalo sie ze to ciaza...

zrob beta hcg z krwi... wyjdzie Ci juz... a chyba ze jestes cierpliwa babka to czekaj :D
A ja sie znowu czuje do D, po tym zastrzyku, w szpitalu tez mialam takie samopoczucie...
do tego moi rodzice prowadza "wojne" chyba sie rozstaja ale moze i lepiej bo sie kloca albo jest ta... cisza taka.. jest coraz gorzej......

A ja czuje, że @ wisi w powietrzu. W prawdzie brzuch ani piersi mnie nie bolą, ale czuje już taki nabrzmiały brzuch. 29 powinnam dostać okres- już bym chciała wiedzieć...

No koraliczku odważna jesteś:) Gratuluję. Zobaczysz, że Twoje męki zostaną wynagrodzone:*

kochane pochwale sie troszke, jestem z siebie dumna bo dzis rano pierwszy raz w swoim zyciu zrobilam sobie zastrzyk SAMA! i tak przez kolejne dni bede musiala sama sobie dawac zastrzyki wiec nabiore wprawy, oby te meki mi jakos sie wynagrodzily!

no to łapie :) te flluidki, codziennie poprosze w tym cyklu :D

Aszi i Koraliczku ja za Was non stop trzymam i ślę Wam fluidki ciążowe póki jeszcze brzuchol mam &&&&&&&&&&&&

mi juz lepiej z humorkiem...
bylam dzis na wizycie, dostalam recepte na 10 zastrzykow z gonadotropin bo tyle mi bedzie potrzebne.. bede brac puregon 50, jeden zastrzyk 90 zl... w piatek mam pierwsze usg... a po niedzieli jakos bede robic inseminacje... ustalilam juz ze jak nie wyjdzie to bede sie decydowac od razu za laparoskopie. Tak wiec prosze trzymajcie kciuki dziewczyny za ten moj 7 cykl owulacyjny i ostatni ze stymulacja... oby bylo wszystko dobrze.
Pozdrawiam Was i trzymam Aszi za Ciebie kciuki.

Aszi, bo tak sie znów smutno zrobiło...
Koraliczku, bardzo mi przykro... :( przytulam Cię mooocno :*

U mnie wszystko w porządku. Maly rosnie i nie daje mamie ( odpukac) powodów do niepokoju:)
Muszę w koncu wyjsc z domu, trochę zmienic tryb zycia, bo nudzę sie strasznie... i czekam, czekam, czekam ... wciaz na cos/kogos czekam.
Na razie na męża, który wpadnie do nas juz za niecałe 2 tyg. ... :))

A co tu taka cisza? nikogo nie ma...

Rozumiem , że okres przyszedł;/ Koraliczku, do końca roku mamy jeszcze trochę czasu...trzymaj sie:*

drogie panie, oswiadczam ze za 2 tygodnie mam kolejna inseminacje...

wlasnie sobie uswiadomilam ze robilam badanie bety w innym lab niz ostatnio.,............................................................................................................................................ jeju ale ja glupia jestem

a wiecie co ;p zanim zadzwonilam po wynik bety wlasnie przyszla koperta od siostr i potem ta beta troszke wyzsza niz ostatnio... wiem wiem to takie naciagaaaane ;p

Ja myslę, że własnie tak jest :) sw. Dominik czuwa. A Ty urodzisz bobasa na lato :))

no okresu brak... wiec oby to bylo przez fasolke a nie przez stan zapalny ;p
Napisalam do siostrzyczek jeszcze raz :) przyslaly mi medalik :)
jak to sie mowi.. ostatni beda pierwszymi :) pocieszam sie :) moze Św Dominik przy mnie bedzie mial wiecej pracy i Wami sie zajął najpierw :)

ja też wierzę, że cuda się zdarzają, więc mimo wszystko nadal trzymam kciuki Koraliczku :*

Tak, tak ja myślę, że ty to najpierw dla wszystkich innych się wymodliłaś u św Dominika, a siebie zostawiłaś na koniec ;).
Cudy się zdarzają, lekarz mojej koleżance powiedział, że poroniła, a jednak się okazało, że ciąża się utrzymała i dziś ma synusia.

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jaki wozek wybrac? (82 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...