CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Koraliczku no szkoda, ale może lepiej, że się podleczysz i wtedy zajdziesz w ciążę...no a co do magnolii to potwierdzam - super kolorek:)
Anka no jest jeszcze szansa, nie zawsze testy wychodzą przed @, ja byłam sama w szoku, byłam pewna, że nic nie zobaczę a tu grube krechy i test o czułości 25
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a co do magnoli.. to ach :) przepiekny macie pokoj :)

basieniak betke bede miec za chwile bo maz poszedl do przychodni tym razem, ale brazowe plamienia sie juz przeobrazily w czerwien.. :) kochane :) 1 dc :)

Basieniak, ja mam 3 dni do spodziewanej @ i test negatywny. No zobacze koło weekendu co z tego będzie dalej.

Anka test mi wyszedł w 24dc - 12 dzień od skoku owulacyjnego, cykle 28 dni, no i też byłam bez duphastonu a plamienia się nie pojawiły...a objawy to w dzień spałam dużo i ciągle jadłam chleb zapiekany z serem i ketchupem :)

Koraliczek czekamy na wynik bety, a ściany mogliśmy pomalować jedynie na jasny kolor, a nie chciałam już brudnego białego i mamy magnolie, pokój od razu cieplejszy się zrobił

;) trzymam kciuki za reszte testowniczek

koraliczek sorki przeczytałam króliczek :)

Króliczek ja pewno za pare dni też do Ciebie dołącze bo objawów ciążowych brak ... jedynie to właśnie brak plamień.

dostalam plamien.. teraz oficjalnie moge sobie poplakac a jutro juz nowy cykl :)

Basieniak - w którym dniu wyszedł Tobie test pozytywny? ja po raz pierwszy bez luteiny w tym cyklu i nie mam plamień, z tego co pamiętam też one ci doskwierały w środku cyklu. Więc tak mnie to zastanawia ... bo zawsze się pojawiały jak nie brałam leków a teraz cisza ;)

racja

Koraliczek, stresować to się będziesz jak będziesz miała czym:). Ściskam mocno:)

basieniak a na jaki kolor? czy na bialo? bo ja mam problem z doborek koloru do mojego salonu ;p morela mi juz uszami wychodzi.
bylam na becie, niech sie dzieje wola nieba, wyniki popoludniu :(( stresa mam a przeciez wiem jaki bedzie wynik..

Koraliczku ja podczytuję wątek, ale mieliśmy malowanie sypialni i łazienki w weekend więc czasu zbytnio nie było, no ale pokoik gotowy dla naszej trójki...ślę Tobie ciążowe fluidki i kopniaczki od młodej, bo właśnie szaleje :)

bo juz kilka razy owu byla i nic olciu dlatego chce sprobowac droznosci i inseminacji... a w ogole to odpoczynek sie przyda :)
kasia ;p no ja wiem ;p zobaczymy jutro :)

Koraliczek a dlaczego jak w tym miesiącu nie wyjdzie to nie chcesz jeszcze próbować z clo i zastrzyk?

Koraliczek, ja trzymam za ciebie cały czas. Ty jesteś tak naładowana pozytywną energią, że będzie dobrze:). No i jeszcze uparcie czytam twój nick zamiast Koraliczek to Króliczek, a wiesz jak jest z królikami;P

ej.. a co z basieniakiem ? :) co u Ciebie? :)

poprzesylajcie mi jakies fluidki na jutro ;p
Ana dobrze ze przypomina :) to znaczy ze jest silny dzidzius ;p
A ja wiecie jak teraz nie wyjdzie robie miesiac przerwy.. zrobie badania i droznosc do IUI a w sierpniu zrobie juz IUI :) ten miesiac odpoczywam :)

Inne tematy z forum

Galeria twarzy - pytanie. (18 odpowiedzi)

Czy ktoś coś wie o firmie galeria twarzy - centrum Filmowe ATV. Bo mój synek dostał się ale wiem...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...