CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 2

Czesc Kobietki :)

Koraliczek cudny pecherzyk !!! trzymam mocno kciuki :)

a ja juz myslalam ze moje mdlosci przeszly bo wczoraj czulam sie super a dzis rano powtórka z rozrywki... bylo mi strasznie niedobrze do tego uczucie zimna i dreszcze w nocy !! :/ a rano musialam isc do pracy a tak mi si enie chciało. Na sczescie pozniej w miare przeszło ale oglnie mdli mnie na prawie wszystko ... hmm co ja zjem na kolacje ??? ;P

Jutro mam wizyte , ale jestem ciekawa jak tram maluszek :))

Pozdrawiam Was Buziaki :**
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no teraz to już nie, ale wiem, że są leki co zbijają poziom prolaktyny i można się w tym samym czasie starać...a świat jest bardzooooo mały:D

No dziewczyny co byly ze mna na sali to sie wsciekly wrecz i ostro skrytykowaly ta dziewczyne... powiedzialy pare slow, az mi sie jakos razniej zrobilo :) a z jedna laseczka z ktora bylam na sali to sie okazalo ze zna mojego meza ;p jaki ten swiat maly... a z ta prolaktyna zobaczymy, bo cos mowila ze juz teraz do owulacji jej nie zbijemy i trzeba bedzie pomyslec w nowym cyklu jak by co.. ale mowi ze jest dobrej mysli i ze zyczy mi 2 kresek :) bo sa duze szanse :) brzuszek mnie boli tylko nie wiem czy od zastrzykow czy przed owu ;p

Koraliczek piękny pęcherzyk - brawo!!! Teraz działajcie, a my trzymamy kciuki, mocno :)
Ta dziewczyna to jakaś konkretna idiotka, takich rzeczy nie powinna Tobie powiedzieć:/ Ludzie niestety są często bezmyślni...
zastanawiam się tylko nad podwyższoną prolaktyną, bo ona często właśnie przeszkadza w zajściu w ciąże...a resztę Koraliczku można podleczyć, no i chyba lepiej, że przebadali Ciebie tak dokładnie... udanego odpoczynku w domku od szpitala;)

ale sie rozpisalam sorki ;p

a ja mam niespodzianke :) moj pecherzyk dzis mial 22 mm, dostalam zastrzyk na pekniecie i wypisali mnie do domu na bara bara :) przed chwilka wrocilam :) a ta goraczka od tych lekow podobno... bardzo sie ciesze ze juz mam z glowy szpital.. ale teraz czeka mnie 2 czesc.. wyniki wyszly zle i na dodatek mam poczatek cukrzycy, ale metformine mam dostac od przyszlego cyklu jezeli nie zajde... cytologia podobno zla, mam zapalenia, bakterie no i na dowidzenia wzieli mi jeszcze 8 ampulek krwi.. az zemdlalam ;p a w poniedzialek znow do szpitala wiec ciesze sie wolnoscia :) a jeszcze sie dowiedzialam ze mam duzo testosteronu... ale nie widac tego tak po mnie raczej.. no i hormony mam powyzej poprzeczki.. prawie wszystko ;/ i chyba prolaktyna sie pani dr zmartwila ale powiedziala ze bedziemy sie martwic o to jak juz zajde w ciaze bo teraz nie ma co regolowac dawki lekow bo w ciazy sie pozmieniaja jeszcze te hormony.. tylko musze sie od razu zglosic do niej.

Na odchodne sie wkurzylam bo dziewczyna co lezala obok mnie na sali to stwierdzila ze z takimi wynikami poronie.. wyobrazacie sobie? ;/ powiedzialam jej ze lekarz wie co robi a ona nie powinna tak mowic nawet i ze jestem pozytywnie nastawiona na to wszystko.. a ona ze mi jeszcze mina zzednie.. ot co..... heh

Ja zmykam do łozeczka bo oslabiona jestem no i maz czeka ;p dziewczyny trzymajcie mega kciuki :) jak i ja trzymam za wasze brzuchy :)

ja jestem z trojmiasta mam 7 km do gdańska:)

Koraliczku raczej nie da rady, bo nie jestem z Trójmiasta:/ nie wiem jak Olcia.
A Ty Kochana "wyskakuj" z tej gorączki!

Dzięki Kochane :* Jejku Koraliczek co Ciebie rozłożyło? Mam nadzieję, że już lepiej się czujesz

olcia lena to moze sie na porodowce spotkacie? ;p hihi ale fajnie :) a ja dzis walcze z goraczką, mam 37 i 9 stopni ;/

no boski brzuch no :) ksztaltny :D
no oby z zastrzykiem sie udalo.. tlumacze sobie ze poprzednie pecherzyki byly poprostu za stare bo mialy po 28 27 29 mm...

Koraliczek mi też udało się przy pierwszym cyklu z zatrzykiem /ja akurat dostałam pregnyl/ także trzymam kciuki żeby Tobie też się udało
Basieniak śliczny brzuszek, aż miło popatrzeć
Lena faktycznie jesteśmy w tym samym tyg:) Ja kolejną wizytę mam dopiero za 4 tyg. Należę do niecierpliwych ludzi i wolałabym częściej chodzić i patrzeć jak rośnie maleństwo:)

Koraliczek proszę
http://forum.trojmiasto.pl/LISTOPADOWE-I-GRUDNIOWE-Mamusie-2011-czesc-8-t244852,1,160.html
tu jest mój brzucho :)

Kochane jeszcze troszkę i poczujecie ruchy, moja teraz śpi, ale mąż ją wyczuł gdzie jest w brzuszku:)

basieniak nie wiem gdzie....... a linka bys wrzucila do zdjec? ja jestem troche niekumata ostatnie kilka dni ;p

iza moze inny ginekolog z sastepstwa? albo faktycznie 1go kontaktu.. ja i tak bym miala za dalego zeby Ci dac, nie jestem z trojmiasta :)

ok rozumiem :( trudno może uda mi sie załatwic od lekarza 1-go kontaktu, bo nie mam innego wyjscia. Staramy sie juz 7 lat dlatego nie chce stracić cyklu, ale chyba jest mi to pisane.Dzieki

aa bylam na drugim usg bo przyjechala do szpitala dzis moja pani dr i jednak ten pecherzyk co niby mial 17 mm to nie ma tyle.. zmierzylismy go dokladnie i ma jeszcze 15.2mm, tamta pani dr sie troche pomylila :) ale to i tak ladnie podobno :) w poniedzialek albo we wtorek zastrzyk :)

wlasnie mama u mnie byla i moj emek :) przywiezli mi znow lakocie i dobre rzeczy na obiad na jutro ;p bo spodnie ze mnie juz leca ;p dieta szpitalna to dieta cud ;d a teraz znow patrzymy na dziki ktore przyszly pod nasze okna z lasu, zostalo mi troche chleba suchego z wczoraj to rzucilam tym malutkim :) sa sliczne ;p
Nooo i jeszcze cos, jak tylko zapytalam czy pani dr sie mna zajmie po wyjsciu ze szpitala, a ona leczy poza klinika tylko prywatnie.. wiec sie ucieszyla i od razu mi zlecila dodatkowe badania.. znow mnie beda kluc o 5 rano...dobrze, niech badaja... :)

Iza z nas raczej nikt clostilbegyty nie ma a jak ma to raczej nie sprzeda bo takie sa zasady.. lek daje tylko lekarz, a ja np nie chce miec nikogo na sumieniu... mi zostalo z 12 tab ale.. ;/

Witam!!!
Weszłam na ten wątek bo mam wielki problem, a wiec chcciałabym odkupić od kogokolwiek Clostilbegyt, ponieważ mój lekarz jest na urlopie, bedzie dopiero w połowie mojego cyklu w sam raz na monitoring. Dzwoniłam do siostry połoznej ale powiedziała ze bez lekarza nie może wypisac recepty, a nie chciałabym stracić cyklu. Proszę, jeżeli któraś z was jest w stanie mi pomóc to prosze o kontakt na meila iza.malami@gmail.com

Hej dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było a tu tyle nowych wieści.
Koraliczek strasznie się cieszę, że jesteś pod opieką lekarzy. A pęcherzyki pięknie rosną. Ja dopiero dzisiaj dostałam okres, więc nastał 1 dc. Ale jak będzie przebiegał cykl cas pokaże.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i zazdroszcze wam strasznie:) Trzymajcie się ciepło.

Inne tematy z forum

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?