CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Wszystkiego naj :)

Lena jak się czujesz? Ana, ja się pakuję miesiąc wcześniej :)

Szczęsliwego Nowego ROKU!!!
Zeby był lepszy niż ten poprzedni i... obfity w bobasy ;)

hej :) szczesliwego nowego roku :D

:)
kasia to chyba lepiej się spakuję co ?.... :P hihi
ale poczekam już z tym do jutra :D mam nadzieje że przed porodem zdążę chociaż odebrać wynik na paciorkowca- w pt ma być wynik.

Ana, ja myślę, że co ma być to będzie. Ja starałam się wywołać poród naturalnymi metodami, wlazłam i zlazłam z 11 piętra, spacer 3 km i to w tępie, stymulacja sutków, seks i nic z tego :P. Wszystko miało swój czas:). Tylko jak tobie skraca się szyjka, to tego, że długo pochodzisz w ciąży bym się nie spodziewała tak czy siak ;)

Bombelkowa jak nie teraz to później - w końcu i Tobie się uda, zobaczysz... my też przez to przechodziłyśmy...
Trzymam kciuki za kolejny cykl :)

Lena to faktycznie ja mam coś innego... mnie czasem tak uciśnie, dosłownie na chwilkę silny ból, ale zaraz ustaje... i to nie jest codziennie tylko czasami się zdarza...
ucisk to ja mam ale na nerw kulszowy... na szczęście już nie dokucza tak jak wcześniej, ale coś tam odczuwam, szczególnie jak nadwyrężę nogę.

Dziewczyny boję się trochę o tą moją krótką szyjkę macicy...mam nadzieję że nie urodzę na dniach, jak myślicie czy np powolne chodzenie np ok 20 min może zaszkodzić...? dziś byłam w mieście autem no ale fakt faktem troszkę musiałam pochodzić, już pod koniec czułam że brzuch mi bardzo cięży. Jakies 20 min " łażenia" prawie codziennie coś tam znajdę do załatwienia i tak kursuje sobie, staram się powoli i niezbyt długo max 20 min, i się zastanawiam czy to może coś przyśpieszyć...?

Ja zawsze mialam takie cykle.
Dziś 39 dzień. Brzuch boli więc pewnie dostanę.
Clo już wykupione, w poniedziałek dzwonię do ginekolog i rejestruje się na monitoring : )

Coś słabe te nasze fluidki chyba były, bo nic nie pomogły, ale w następnym cyklu postaramy się bardziej. Tylko gdzie ten twój okres się podział ?

Dzięki za fluidki, niestety jedna kreska..

Lena, no właśnie nie chciałam cię nastraszyć, ale uważam, że jak nas coś niepokoi to należy sprawdzić, dla świętego spokoju.

hmm... no to mnie Kasia trochę nastraszyłas :/ bo to nie jest to o czym pisze Ana - nie to miejsce i nie jest to chwilowe...
Fakt, że jestem gapa i mogłam dzis zadzwonic do swojej gin w Polsce... bo jutro to juz moze nie za bardzo ://
Mam wizytę u połoznej we wtorek, chyba jakos wytrwam... tylko czy ona cos na to poradzi??

My też w domu ze znajomymi. Mój kolega zrobił takie menu, że nic nie mogę zjeść z tego co zrobi :))).

Lena, jeżeli to jest ból zupełnie u góry brzucha to radziłabym skonsultować z lekarzem.

http://allegro.pl/wozek-mikrus-zoom-fotelik-wysylka-gratis-smile-i1950099818.html

koralik a tu jest wózek taki jak ja mam - zobacz sobie jak wygląda fotelik na stelażu ...

Lena też mam czasami taki chwilowy ból nad pępkeim- jakby niunia faktycznie w jakiś nerrw nóżką cisnęła ... więc to chyba norma :)

Koraliczek... fotelik jest w komplecie z tym wózeczkiem... można go wpiąć do stelaża wózka i do auta też :)

ja sylwestra spędzam w domku w bardzoo spokojnej atmosferze żeby akcji porodowej nie przyśpieszyć ;P hehe

Bombelkowa, ja tez sciskam kciukasy i wysyłam fluidki
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muszą zadziałac :DDD

My oczywiscie spędzamy Sylwka w domu, tzn w hotelu ;)
Ale jakos nad tym nie ubolewam. Nie nadaje sie nawet na zadną domówkę... (Miał byc Picolo, ale za pózno sie obejrzelismy i nam chyba wykupili...)
Ostatnio mam takie silne bóle na górze brzucha, że ...:((( jakby mały mnie w jakis nerw kopał. Straszny ból :(

Dzięki dziewczyny.. prześlijcie mi ciążowe fluidki z Waszych brzuszków to może wyjdą dwie kreski.
A Sylwestra spędzamy w domu. Mamy szczeniaka i to jej pierwszy sylwester. A Wy się gdzies wybieracie?

Ja też trzymam kciuki i coś mi się wydaje, że wynik będzie pozytywny :). Tylko nie zapomnij dać nam znać, w ferworze przygotowań do Sylwestra:)

bombelku no to kciuki zacisniete :)

Inne tematy z forum

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...