CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Okres spoźnia się już tydzień.
Boli mnie dziwnie brzuch nadal, czuje się kiepsko.. I mam coraz większe przeczucie że chyba jednak sie nie udało :( Nie wiem skąd.. Mam doła..

hej Mutti,
a w którym dni zaczynasz brać clo?
ja brałam od 2 go do 7 dnia i między 10 a 12 zaczynał się monitoring.

Dziewczyny mam pytanie bo już się pogubiłam. Biorę CLO i w którym dniu powinien zacząć się monitoring???

a co do pępka to ja zawsze miałam taką "głęboką dziurkę ":P a teraz mam całkiem na wierzchu aż wypukły i będzie dziewuszka więc to chyba nie zawsze się sprawdza :)

czesc dziewczynki :)

u mnie po świętach też ok, nawet się nie przejadłam ale zmęczyłam troszkę tym siedzeniem przez 3 dni przy stole ;P
Jeśli chodzi o prezenty to dostałam od mężulka śliczną czapę z rękawiczkami z H&M :)
a od rodziców kaskę na wózek i łóżeczko ;P poza tym od kuzynki super drewniane pudło na orzechy z dziadkiem do orzeszków i mix orzechów prosto z Anglii, tata z kolei przywiózł mi tez a anglii cudne ciuszki dla niuni no i i jeszcze jakieś drobne kosmetyki i czekoladki od teściówki ;) wiecie gdzie nie poszliśmy tam czekały prezenty pod choinką więc się nazbierało troszkę :))

Koraliczek w ciąży faktycznie wzrasta ochota na seks ;P też tak mam a szczególnie w 2 trymestrze !!! :)
teraz już tak nie szalejemy żeby nie przyśpieszyć porodu, no ale jeszcze czasem coś tam się poprzytulamy, delikatnie żeby Niunia się nie zbuntowała i nie przyszła na świat za wcześnie :P

a poza tym to u nas nadal na etacie budowa już prawie wszystko gotowe ale jeszcze ta wykończeniówka się ciągnie... mam nadzieję że zdążymy ...

pozdrawiam buziaki :**

dziewczyny boze jak mi hormony skacza.. mam ochote na sex caaly czas... wszystki mi sie z seksem kojarzy a tu abstynencja do odwolania... zero mdlosci zero objawow ciazy tylko ta ochota,,, juz nie daje rady zgwalcilabym wszystko co sie rusza

lenka z tym pempiek to zabobon pewnie , ja tam nie wiem, moja mama miala do srodka normalny i jak miala brzuch tez miala do srodka pepek sie nie zmienil i jestem ja.. a kuzynce wywalilo na wierzch i jest chlopak :)

Ooo nie zauwazyłam, że pisalyscie juz o prezentach.
A ja dostalam kosmetyki z Max Factora od męża (sama sobie wybrałam :), a od szwagierki komin.

Wczoraj bylismy na małych zakupach, bo zaczynają sie wyprzedaze i kupilismy kilka ciuszków dla małego; sobie jakos trudniej cos wybrac.

A tej teorii z pępkiem jakos nie ogarniam...
Ja w tej chwili mam juz pępek na wierzchu :)

Hej dzieczynki, jak tam po swietach??
mam nadzieję, ze sie nie pochorowałyscie z przejedzenia ;)

bombelkowa normalne odczucie po owu.. tak juz bedzie do terminu miesiaczki.... to cialko zolte ktore sie rozrasta i podtrzymuje EWENTUALNA ciaze, a jezeli zaszlas to bedziesz miala takie uczucie dlugi czas

Hej dziewczyny! Witam po świątecznie
My po intensywnych przytulankach.. Od czasu przytulanek cały czas boli mnie w okolicach lewego jajnika (tam gdzie był dominator) , ale nie tak jak na okres, tylko tak lżej, taką ciężkość odczuwam.
Testowanko będzie w moje urodzinki 11.01

no to bedzie chlopak ;p bo mam pepek do srodka zawiniety a nie na zewnatrz :P :P

ja dostalam sweterek od babci, od tesciowej zestaw kosmetykow AA dla skory wrazliwej, od meza album dzidziusia (taki bajer na zdjecia rodzicow, zdjecia z usg, pierwszy usmiech pierwsza pieluszka, pierwszy raz bez mamy, schowek na kosmyk wloskow :P ) a od mamy ksiazke "mamo tato co ty na to" :) ogolnie bylo wesolo :) zyczenia oplatek koledy :)

U mnie żadnej dziurki nie ma;). Dziewczyny jak prezenty?

czasem kobiety maja pepki bez wglebien, taki zawiniety slimak na brzuszku a inne maja z dziurka do srodka brzucha :P a Ty jaki masz?

Co to znaczy pępek do środka?:)

no :P to dziolcha sie szykuje :P

Koralik ja miałam do środka pępek:D

hej, jak tam po wigilii? ja pojadlam ale sie nie przejdalam.. przyjemnie bylo... przed kolacja bylam jeszcze u mojej pra babci, powiedzialam ze bedzie pra pra babcia :P az jej oplatek z łapki wypadl :P
no i rodzinka juz wie ze jestesmy w ciazy :) wujek mowi ze jak mam pepek do srodka to bedzie dziewczynka :)

Ana ja obstawiam, za 3 tygodnie max :). Nie wiem czy maluch wziął pod uwagę wasze plany przeprowadzkowe ;)

Dziewczyny, Wesołych Świąt :)

Mnie dziś mój mąż tak wkurzył jak teściowa Koralika, to tak na marginesie.

kkasia mam nadzieję że jednak później ;)
termin z miesiączki to 28.01 a z usg ok 20go :)
musimy wyrobić się z przeprowadzką do naszego domku :))

pozdrawiam

Inne tematy z forum

Do mam dzieci z AZS . (37 odpowiedzi)

Prosze o rade , jak radzicie sobie z świądem u dziecka . Córka 7 msc , AZS bardzo mocne , ogolnie...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Wycieczka w przedszkolu (46 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...