CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Ana, to poród za 2 tygodnie, ;)))

Lena, nie on nic nie znaczy, porostu mi się spodobał. Chociaż koleżanki z pracy obstawiają chłopca, no i coś czuję, że je zawiodę ;))

CZEŚĆ KOBIETKI... wiecie co... czuje że ta rwa kulkszowa mi odpuszcza powoli :D czuję się dużo lepiej i już nawet prawie normalnie chodzę :P

to chyba prezent świąteczny dla mnie ;)

no to dobrej nocki a jutro smacznej kolacji wigilijnej !! nakarmcie porządnie swoje dzieciaczki ;)

pa

Kochane w dniu Świąt Bożego Narodzenia
Pragnę złożyć żarliwe życzenia:
Szczęścia, dobrego zdrowia, powodzenia,
Oby troski życia zaginęły w mroku
Podczas nadchodzącego Nowego Roku!

mala_mi_86 ja także jeszcze starająca jestem :) nie zaciążona (no chyba że udało się przedwczoraj ;P )
Bierzesz clostibegyt?

Kkasia, a Ty znasz już może płec swojego maluszka?? Tak spojrzałam na suwaczek, ze stoi tam chłopiec...??? :DD

Kochane Forumki, ja również życze Wam pięknych, pachnących Swiąt Bożego Narodzenia spędzonych w radosnym gronie rodzinnym. Niech Wam humory dopisują, brzuszki nie bolą ( to odnosnie niektórych potraw), a dzieciaczki w brzuszkach dokazują ;))
Starającym zas ujrzenia jak najszybciej tych upragnionych 2 kreseczek...
No i wszystkim nam lekkich, krótkich porodów! :D

Witamy Mała Mi :) choc pewnie teraz od nas uciekniesz do tamtego wątku...

Koraliczku, takie sytuacje zawsze sa niemiłe :/
Nam zdarzało sie byc winnym kasę moim rodzicom, ale oni nigdy nie robili z tego zadnego hallo - nie przejmują sie juz tak bardzo czy na koncie jest na + czy juz na -. Od tesciowej za to nie mielibysmy czego pozyczac... juz predzej odwrotnie... Za to wkurza mnie, ze zawsze marudzi, ze nie ma kasy (nie pracuje juz ładnych pare lat, chocby mogła- przeszła na wczesniejsza emerytyrę). To jest zawsze usprawiedliwienie, że nie ma pieniędzy i już. Ja wolałabym na jej miejscu gdzies trochę dorabiac ( chocby z nudów) i sie potem tak nie szczypac...
Nie martw sie, kasa dzis wpłynie, oddacie i bedzie spokój :)

ale mam doła... wiecie co moja tesciowa jest strasznie przewrazliwiona na kazdym punkcie... pozyczylismy od niej kase, nie duzo ale z 400 zl moze bo potrzebowalismy na auto i powiedzialismy ze oddamy po wyplacie zaraz a ze wyplata miala byc 20 a jej nie ma no to nie bylo z czego oddac... i wielka awantura bo ona bedzie musiala swoje oszczednosci ruszyc.. ze ta kasa byla jak by ona zachorowala bo takto przeciez nikt jej nie da... (a ogromna ma rodzine i pomocna bardzo) no i nie raz bylo ze my klamiemy.. ze pewnie mamy kase ale sie kryjemy... ze jak to tak mozna.. a my mamy 6 zl w portwelu przed swietami... co prawda kasa dzis powinna byc bo miala byc przed swietami wiec przelew pewnie bedzie po 15 ale nie spodziewalam sie tego..... jestem w szoku.. ida swieta a tu taki nr..... i straszy nas ze na wigilie nie przyjdzie heh

tu jest watek starajacych sie.
http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LIX-t285969,1,16.html

no to mam nadzieję że fotelik będzie pasował do pasów :P

Ja także życzę Wam Wszystkim Zdrowych, Wesołych, Radosnych i Spokojnych Świąt BN, a także Pomyślności w Nowym Nadchodzącym 2012 Roku :) Dla większości z nas na pewno ten przyszły Rok będzie Najszczęśliwszym Rokiem :)) z naszymi Bobasami !!!

pozdrawiam :)*

A Ciebie Mała mi serdecznie witam i trzymam kciuki !!! Uda się bo ten wątek jest szczęśliwy :)
wszystkie po kolei zachodzą w upragnioną ciążę... czasem po długich staraniach ale w końcu cel i tak zostaje osiągnięty !!! maluszki rosną w brzucholkach a to jest coś najpiękniejszego... więc życzę Ci tego z całego serca !!!

Mała mi witaj:) Tu się co prawda wątek plotkarski nieco się zrobił, ale nowe staraczki mile widziane:).

Ana, mi chodziło o testy http://fotelik.info/pl/testy/. Też nie wiedziałam, że jest coś takiego ;). Ja miałam jeszcze jeden problem, kupowałam nie przymierzając do samochodu i moje pasy okazały się za małe. Całe szczęście, mąż poszedł pokombinował i zapiął w końcu ten fotelik, ale warto to zrobić wcześniej, a nie w dniu wyjścia ze szpitala:))). Ten większy fotelik kupiliśmy od razu przymierzając do pasów.

Co do samopoczucia, to byłyśmy z Lenką przeziębione, teraz już w miarę jest ok. Poza tym skurcze łydek mam straszne. Ostatnio tak zawyłam, że mój mąż stanął prawie na równe nogi gotowy jechać do szpitale, bo nie wiedział co się dzieje, a to był właśnie skurcz.

Witam wszystkie przyszłe Mamy oraz starające się. Z racji, że nie znalazłam typowego wątku dla starających się, postanowiłam dołączyć do Was. przyjmiecie mnie?? :)
My z mężem jak narazie dopiero zaczynamy starania, to jest drugi cykl, kiedy próbujemy stworzyć Dzieciaczka, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i niedługo nam się uda :)
Pozdrawiam

hej, ja wpadłam z życzeniami bo nie wiem jak bedzie z czasem teraz przed swietami :) Kochane mamusie swiezo upieczone, zycze Wam jak najmniej zmartwien... spokoju, radosci ze swoich pociech, miłości od i do bliskich i pieknie spedzonych swiatecznych chwil w wiekszym gronie...
a nam ciezarowki zycze spokojnego oczekiwania na nasze cudy, zdrowo rosnacych bombelkow, pachnacej choinki i pysznego karpia :) Oby kazdy znalazl swoj prezent pod choinka i zeby swieta byly biale i radosne!!! i przede wszystkim zdrowe!!!!!! i zeby wszystkie cele i marzenia sie spelnily!!
a starajacym.. coz 2 tlustych kresek!!!!!!
Buziaki!!!!

Hej :)

Lena bryka Waszego Szkraba też superowa :P
:))
ale będą się wozić nasze Pociechy :)

nie trać nadziei Kochana - będzie dobrze :*

Witam,
Ana karoca Twojej Księzniczki prezentuje sie niekiepsko :D
Kolorek chyba faktycznie najładniejszy (choc dla chłopca by sie juz nie nadawał) :)

W takim razie ja tez sie pochwalę jaką brykę bedzie miał nasz Smyk :)
http://allegro.pl/fyn-4ds-jedo-2011-2w1-akcesoria-i1971756205.html
wzór classic 182
Myslę, ze brąz jest uniwersalny, a jakos obojgu nam sie od razu spodobał.
Kupilismy 2 w 1, bo fotelik pożyczymy albo od jednej siostry albo od drugiej :)
Wóz zamówiony dopiero kilka dni temu, ale mam nadzieję, że przed Nowym Rokiem przyjdzie :)

Poza tym u nas bez większych zmian. Przyszło dzis pismo ze szpitala, w którym mam rodzic, że 9go stycznia mam przyjsc do poradni ... tylko nie wiadomo do konca czy na wizyte do gina czy sobie porodówkę pooglądac... :/
Jak by nie było i tak umawiam sie około połowy stycznia do polskiego gina prywatnie, bo tam mi pewnie usg nie zrobią nie mówiąc juz o badaniu na paciorkowca...

Aha, no i u nas problemów mieszkaniowych ciag dalszy... Juz tracę nadzieję :((

fajnie Kasia ze wózek Ci się podoba... :) do wózka byla dołączona książeczka i tam pisze ze fotelik wszytskie atesty... myśle ze jest ok :)
a co do kolorku to może i masz rację że ten bardziej twarzowy :)

a co tam u Ciebie? jak samopoczucie?

Bombelkowa, trzymam kciuki :))

Ana, wózeczek śliczny, jedyne co by mnie zastanawiało to to czy fotelik ma testy i jak w nich wypadł, ale design super. Co do koloru to nie wiem czy zauważyłaś, że dla małych dzieci dużo jest w beżu, bo on się podobam tym co kupują czyli nam tzw. mamom :)). Natomiast nie każdemu maluchowi w tym do twarzy np mojej Lenie, wygląda jakoś blado;). Ładniej jej w niebieskim i szarym. I takie zestawienie szarego z różem bardzo mi się podoba :))

cześć Dziewczynki :)
jak tam leci ?

Koraliczek... mam nadzieję że jednak niuńka urodzi się troszke później... muszę mieć wszystko przygotowane na tip top a jeszcze nie mam :P
dziś przyszedł mi wózek... jednak zamówiłam inny niż Wam pokazywałam... tamten byl za bardzo ubogi w dodatki, musiałabym dokupować torbe, folie przeciwdeszczową, muszkieterkę, poza tym fotelik był bez budki i bez pokrowca :/ a ten był nawet odrobinę tańszy i wszystko ma :)

to jest link wózka który już mam w domku

http://allegro.pl/wozek-mikrus-zoom-fotelik-wysylka-gratis-smile-i1950099818.html

- bardzo łądnie wygląda... z tym że chciałam kolor beżowy ale nie mieli, więc zamówiłam kolor nr 06 (szary +róż) jak się Wam podoba??
w rzeczywistości wygląda nawet lepiej :)
myślę że Ali będzie w nim wygodnie :P

a poza tym u mnie ok, nawet jakoś funkcjonuje, mimo że troche boli krzyż i utykam bo ta noga jednak obolała przez tą rwę.

Pozdrowionka :)**

ana ja obstawiam ze gdzies za 3 tygodnie urodzisz... szczuplutka jestes wiec mozesz wczesniej :)

no to zaciskam kciuki.. nie mysl o tym kochaj sie z przyjemnosci nie z musu... to moze przyjdzie to latwiej :) organizm podobno wyczuwa kiedy jest dobry moment na ciaze i kiedy jestes spokojna i wyluzowana :)

ja jutro rano jade na badanka, a potem sie wyprowadzam od tesciowej do DOMU :D sprzatac i ubrac choinke :D ehe :D:D:D:D

mama mi kupila ksiazke "mamo tato co ty na to" cz 1 widzialam okladke ale nic pozatym bo jest zalakowana, bedzie czekac do wigilii :P

Inne tematy z forum

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

dr Hanna Prajs czy przyjmuje prywatnie (12 odpowiedzi)

szukam w necie,ale nie znalazłam, wiecie może czy przyjmuje prywatnie i gdzie? z góry dzięki za...