CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

Linki do poprzednich wątków:
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-czesc-2-t246245,1,160.html
http://forum.trojmiasto.pl/CLOSTILBEGYT-A-CIAZA-t148777,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 3

kkasia, ja niestety gotowa praktycznie i teoretycznie na macierzyństwo, tylko dzidziola brak ;)
Jutro będę sikańca robić, więc proszę trzymać kciuki. Boli mnie brzuch, wczoraj lekko plamiłam.. ale dzis się zatrzymało..

Dobrze, że z tym ogniem tylko tak się skonczyło.. :(

ana a jaki fotelik macie? bo nie wiem czy kazdy pasuje?

Cześć Kobitki :)

Koraliczek ten wózek który ja już mam w domku jest naprawdę w porządku, a fotelik wpina się do stelaża :)

a ja wczoraj byłam na wizycie- wszytsko oki, ale szyjka macicy jest już bardzo krótka, macica rozpulchniona typowo przygotowana do porodu, gin mi powiedział że poród może nastąpić w każdej chwili - dzidziol jest już duży więc nawet gdyby się tak stało to sobie poradzimy ;) mimo wszytsko mam nadzieję że mała się nie pośpieszy... poza tym dzis rano robiłam kolejne wyniki- morfologia, mocz, hbs, i posiew na paciorkowca.

a Ty kasia miałas niezłą zaprawkę przed sylwestrem, dobrze ze nikomu się nic nie stało !!!

pozdrawiam !!

kipie z nadmiaru energii?? eee tam nieee :P :)
kasia no powiem ci ze niestety moze sie stac krzywda.. ja kiedys tez myslalam ze to bezpieczne... 4 lata temu na sylwestra mielismy "kolege" ktory zapalil wszystkie na raz i one spadly nam na podloge drewnianą... wypalilo mega dziury i przez chwile sie jarało do tego koles byl tak narabany ze sie do mojego meza rzucał ze mu przyje.. jak sie nie uspokoi... bo moj emek sie wkurzyl... ale sie uspokoil szybko ten typek kurcze... i wyobrazcie sobie wsiadl taki nadupcony w auto i pojechal do domu... z żoną....
pil caly dzien sylwestrowy...

Zawsze myślałam, że Koralik kipi z nadmiaru energii, a tu widzę, że Bombelkowa taka sama :))
Co do wózków to Lena ma rację Xlander ma małą gondolę, jest dość ciężki i moja wersja nie miała przekładanego siedziska, teraz już chyba to zmienili. Poza tym jestem zadowolona. Mi mała gondola nie przeszkadzała, bo i Lenka nie za duża była :)

Aszi cieszę się bardzo, że u was same dobre nowiny.

Teraz opowiem wam , co nas niemiłego spotkało. Mój mąż przyniósł zimne ognie i pokazywał Lence. I nie wiadomo jakim cudem jedna z iskier wpadła do łóżeczka i od tego się zapaliły się : kołdra, materac i miś, Elma zdążyłam uratować. Małej nie było w łóżeczku, ale nigdy bym nie podejrzewała, że od zimnego ognia może się tak stać.

hej dziewczyny:)
dawno mnie tu nie było. Nie zdążyłam nawet pożyczyć wesołych świąt. Byłam dzisiaj z mężem na wizycie u pani doktor. Dzidziol wierzgał niesamowicie stawal na głowie i ruszał nóżkami. Ma ponad 5 centymetrów, jest cudowny:)

wlasnie ogladalam wozek any fajny jest ale ja chce wpinany fotelik samochodowy do stelaza, wygodna sprawa zwlaszcza ze my mieszkamy "na wsi" i wszedzie trzeba autem dojezdzac nawet do marketu. kuzynka taki miala i mi sie spodobal, mieszkaja niedaleko nas i chyba mysleli tak samo jak ja :) a moze odziedziczymy wozek po nich :P ich maly ma juz 4 miesiace :P chociaz watpie bo jaja pewnie ten wozek 3 w 1 wiec jak ja urodze musze miec swoj... bo maly bedzie mial rok i bedzie w spacerowce jezdzil :P

Koraliczku, ostatnio z Aną wrzuciłysmy linki z wózeczkami dla naszych maluchów - możesz sobie podejrzec :)
Ja co prawda wybrałam 2 w 1, bo fotelik pozyczamy, ale mysle, ze odstępne sa także 3 w 1. Dla mnie ten wózek jest prawie idealny - zoabczymy jak w użytkowaniu. Bardzo szybko przyszedł - zamawiany na allegro. Na razie widziałam tylko co nieco przez skypa ;) Ale oglądalismy go wczesniej w sklepie i bardzo nam sie spodobał.
Pewnie kazdy kupuje wozek kiedy ma ochotę, my długo nie moglismy sie zdecydowac wiec dopiero przed swiętami zamawialismy.
X-lander tez mi sie podobał (czesto jest porównywany z naszym Fyn 4DS Jedo), ale ma jak dla mnie za małą gondolę, a jak by nie było nasz maluch bedzie zimowy. U Ciebie Koraliczku to juz co innego ;) Aha, no i nasz chyba troche tanszy od x-landera...

no fajny zrobilam sobie zakładke :)
kiedy sie w ogole kupuje wozek? slyszalam ze po narodzinach ale czekac tak do ostatniej chwili??

Udało mi sie wejść ;)
ale nie moge skopiowac linków więc podaje numery aukcji :
- wersja bez fotelika : 1990548033
- wersja z fotelikiem : 1962443164

My bierzemy koła pompowane metalizowane "delta"

Bo to cena z fotelikiem.
Ja mam na allegro ten moj upatrzony za połowę ceny z fotelikiem :)

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=2500&osCsid=9c49a9e94a9b7d890c4c35babea4a1b6

ten wydaje sie byc ok :) tylko ma kola ciensze niz chcialam ale idealu chyba nie ma, ten jest calkiem fajny tylko 1200 zł az

Zawsze mi się podobały X-landery X3.
http://prodam.slando.com.ua/kiev_city/kolyaska_universalnaya_x3_s_lyulkoy_x_pram_x_lander_P_22451178.html

ale znalazłam coś równie fajnego w mniejszej cenie :)

hehe :) oki to czekam :P ja jeszcze poogladam allegro, widzialam jeden fajny ale bez spacerowki wlasnie wiec juz go nie chce :P

No, dokładnie takie same mam wymagania jak Ty :)
Nie mam w pracy dostępu do allegro, ale jak będę w domu to Ci podeślę linka :)

tak, 4 koła, zeby same nie skrecały :P stelaz z mozliowscia zamontowania fotelika samochodowego i zeby potem spacerowka z tego była, najlepiej z duzymi kolami by w zimie bylo latwiej... ale wymagania :P
jaki masz wybrany?

koralik, najpierw zrobię test, w sylwestra :)

Ja mam wybrany fajny wózek, a jaki Cię interesuje?
4 koła?

dziewczyny jak wybierałyscie wozki? na co trzeba patrzec? ogladam allegro bo tam jakos taniej, rozgladam sie tak tylko moze by mi ktoras podeslala link do jakiegos dobrego sklepu ale nie z szalonymi cenami :)

bombelkowa kiedy mozesz zrobic bete? 10 po owulce juz mozna

Koralik nie wiem czy coś już wyjdzie, bo w zeszłym tygodniu miałam opóźnione pękanie pęcherzyków, więc dziś jest równo tydzień po intensywnych starankach.. zamierzam testowac w sylwestra, zeby wiedziec czy uchlać się z żalu czy swiętowac bez alkoholu :P

bombelkowa zrob test, nie gdybaj, jak wyjdzie negatywny idz do gina niech Ci da cos na wywolanie... mi sie tak spoznial okres, ale mowie nie testuje bo pewnie jedna krecha a tu 2 i SZOK.... idz do apteki i testuj, po terminie mozesz o kazdej porze dnia.

Inne tematy z forum

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Oszczędzanie - jakie macie sposoby? (110 odpowiedzi)

Ponieważ niedługo rozpoczynam urlop wychowawczy, przyjdzie nam żyć przez pewien czas z jednej...