CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Dziewczyny tak jak obiecałam, tak robię i zakładam nowy wątek.
Mam nadzieję, że będzie on szczęśliwy dla obecnych tu staraczek, tak jak poprzedni był szczęśliwy dla mnie. Trzymam kciuki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 6.

Aszi bliżnieczej się nie obawiam - ale jak to lekarz powiedział, natura czasami potrafi być "złośliwa" i jak nie było ciaży to nie było a jak obdarzy to trojaczki itp. wiem,że małe szanse ale jednak mnie nastraszył bo taka ciąża to jednak ryzyko ... i po prostu mam takie rozżalenia nie wiem do kogo w sumie ;/ ale kurde takie piękne pęcherzyki a tu zakaz;/

Anka nigdy mi się nie zdarzyło mieć więcej niż jednego pęcherzyka dominującego:)
Zasugerował zakaz współżycia, a może ty chcesz mieć np. bliźniaki:)
Uważam, że jeśli nie obawiasz się mnogiej ciąży to możesz próbowac:) pozdrawiam

Hej dziewczyny, byłam stymulowana clo i mam do was pytanie, byłam na monitoringu i mam 4 dominujace duze pecherzyki - lekarz zasugerowal zakaz współżycia ;/ wiadomo wysokie ryzyko ciazy mnogiej ale tez przeciez moze nic z tego nie być - czy ktoras z Was tak miała?

jej przykro mi strasznie, że się biedaczek tak męczy.. i Ty razem z nim, oby szybciej przeszło, mam nadzieję, że nasi lekarze pomogą..

Ania81, często przykładamy pieluszkę grzaną w mikrofalówce.
Na 'maly 'ból to trochę pomaga, ale na wiekszy juz nie :(

Teraz tez znow nasiliły sie problemy z jedzeniem...
Cycus jest ok tylko w nocy, jak maly jest mało przytomny. W ciagu dnia i wieczorami płacze przy jedzeniu i konczy sie to czesto butlą i niedojadaniem :/
Na razie nie martwię sie tym tak bardzo, bo Tymek 2go maja wazył 7,4kg. czyli chyba lepiej niz dobrze...
I tu pewnie tez jest powód bólu - łakomstwo :(
Wszyscy mi mówią, że zapewne potrwa to do pół roku lub roku.... chyba zwariuje do tej pory... :((((
Ale zalezy mi na tym, zeby jeszcze trochę pokarmic piersią, wiec wyrzekłam sie na razie nabiału (wiec w moim pojęciu przymusowe odchudzanie), bo mały ma na COS alergię.... aaaaaaaj czasami padam na pyszczek i jestem bezradna :/

Lena głupie pytanie.. ale czy próbowałaś rozgrzewać brzuszek ciepłym termoforkiem? na synka koleżanki to działa..

Ania81 cieszę się, że z dzieckiem wszystko w porządku. Uważaj na siebie i na maluszka.
Lena współczuję, że Tymek tak się męczy z kolkami. A ty razem z nim. Ale może w Polsce jakiś lekarz ci pomoże.
A ciemiączkiem się nie martw- na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciui, żeby tak było.
Ja powoli wzięłam się za pranie i prasowanie ciuszków. Troszke tego jest:)

Koraliczku, spóznione, ale szczere zyczonka z okazji kolejnej 18nastki! :DDD Duzo zdrówka dla Ciebie i dzidzi! :))
Masz urodziny wtedy co mój mąz :D

U nas ... brzuszkowych problemów ciąg dalszy niestety :((( czasami juz wymiękam, bo dziecko mi się męczy, a ja juz nie wiem co robic. juz 2 tyg podaje mu sab simplex ale to tez nie działa :(( Teraz probujemy nutramigenu zamiast nan, ale na własną rękę...:///
na szczescie juz 26go ruszamy do Polski ( podróz może byc cięzka -2 dni w samochodzie, noc na promie...), może tam jakis mądry lekarz nam pomoże, bo juz mi rece opadają...
Juz zaczełam podejrzewac go o jakąs bakterię .... nie podoba mi sie tez jego ciemiączko, wciąz jest zapadnięte, a takie byc chyba nie powinno :(

Koralik miło, że mimo pogody impreza się udała:)
JA wczoraj przeżyłam chwilę grozy, rano miałam dość spore plamienie.. w ciągu 30min byłam w szpitalu.. okazało się, że maluchowi nic nie jest, ale lekarz wykrył, że łożysko zakrywa ujście szyjki macicy i plamienia mogą występować.. miałam do siebie ogromny żal, bo plamienie wystąpiło po delikatnych przytulankach.. mimo, że mój lekarz powiedział, że możemy "się przytulać" to czekaliśmy do końca 1trymestru.. no i po pierwszych próbach plamienie.. strasznie się bałam.. dziś dzwonię do mojego gina i cały dzień będę leżeć... eh

dzieki :* :* pogoda nie do końca taka jak chciałam, ale tez było super :D grill garażowy, a bibka w domu :D Popiłam soku :P

Koralik wszystkiego najlepszego.. oby pogoda dopisała i ogródkowa impreza się udała:))

Koralik, 100 lat :)

Wszystkiego najlepszego Koralik..

Dziewczyny z Trójmiasta, mam dla Was linka.. może któraś skorzysta..
My się wybieramy ..

http://www.invicta.pl/1182/bezplatne_wizyty_2012.html#surveyAnchor

Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... Koraliczek uściski z okazji urodzin!!!

Koraliczek - wszystko najlepszego:-)))) duzo milosci, radosci i spelnienia marzen..

u nas dzisiaj chlodno..ale bez ciemnych chmur i deszczu..tyle,ze duza roznica temperatur z wczorajszym dniem..

u mnie 30 stopni! :O siedze w domu bo na dworze sie nie da.. akurat u mamy jestem... babcia byla na ryneczku itp mi kazala siedziec w domu...
juz nie wiem jak mam sie chlodzic.. ide na chlodnawa kompiel zaraz...
basieniak zimno u Was.. az takieglo chlodu nie lubie ale jak by bylo z 22 stopnie to akurat.. i sloneczko!
jutro za to chlodniej i opady od czasu do czasu deszczu.. akurat w moje urodziny.. mialo byc garden party wrr no nic.. gril w garazu a my w domu i tyle jak bedzie padac...

kkasia:) ja za widokiem mojego dziecka tesknię:) choć Pan dr niczego sobie..:)))P

Basieniak zazdroszcze takiej pogody:) We Wrocławiu 30 stopni masakra jakas. Siedze z zimnym okładem na karku, bo ledwo idzie wytrzymać!!!

w Irlandii może 10, wieje i co chwila leje:(((((((((((((

Ania, ja nie wiedziałam, że ty tak lubisz swojego ginekologa ;))) Jeszcze nie wyjdzie, a już tęskni ;).

Dziewczyny, ile dziś u was stopni ? W Gdańsku 29 :)

Inne tematy z forum

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...