CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Iwonus wysłałam ci wiadomośc na priv:)
U mnie trzeba się 2 razy logować, w razie gdybyś miała problem:)

A ja nie mam dostępu do tej poczty:((((
mógłby ktoś -chocby prywatną wiadomością- puścić login i hasło-ładnie proszę:)

Koraliczku ślicznie wyglądasz w ciąży:) brzuszek masz już nisko:))

w piatek moge rodzic.. maz od piatku od godz 21 ma urlop...
iwonus z takim podejsciem raz dwa zaciazysz....
kasia to zes mnie wystraszyla z tym "2 tygodnie po terminie" to znaczy ze mam jeszcze miesiac....... wrzuce na maila fote mojego orczego brzucha.. chyba opadl

O matko kochana....2 tygodnie:) ja czekam z niecierpliwością na piątek.
Jeszcze 4 dni:)

Pierwszą córkę 2 tygodnie po terminie:)

Iwonus Twoje podejście bardzo mi sie podoba....też uważam, że i wy niedługo będziecie się cieszyc maleństwem w brzuszku.
Ja już bardzo bym chciała urodzić, ale mój młody sobie:)
Czy któraś z was rodziła po terminie??

Hej dziewczyny:)

Nie było mnie raptem kilka dnia a tu taki ruch:)))
Dziewczyny normalnie już mogłybyście urodzić - chociaż jedna;D
Stokrotka/Asiunia - spokojnie ja wciąż starająca się :)))Więc kolejna ekipa jest.
Fakt że staram się troszkę wyluzować...ile można żyć od cyklu do cyklu, dół przy @, i "wsłuchiwanie sie" w siebie - z każdym cyklem mam więcej objawów ciążowych tylko samej ciąży brak;p..Dziewczyny niedługo my też będziemy cieszyć maleństwem w brzuszku:) Tylko optymizm może nas uratować - nie powiem są ciężkie dni, ale damy radę - ja w to wierzę:))))

przydaly by sie nowe ciezarowki no bo stare sie rozpakuja i co... albo ja wiem.. basieniak sie rozpakowala i zaszlam w ciaze wiec jak ty sie aszi rozpakujesz to kolejna zajdzie.. potem ja i kolejna zajdzie...

Koraliczku ty jeszcze 2 tygodnie i będziesz tulić swoja niunie...kurcze a dopiero co 2 kreski były:)
Czekam z niecierpliwością na nowe wieści od pozostałych dziewczyn. Trzymam za wszystkie kciuki:)

no ja poki co powiedzialam ze mam 2 terminy :P bo wg om mam 38 tydzien a wg usg 37 tydzien i 2 dzien wiec sadze ze zaczna za tydzien sie pytac :P na razie mama i tesciowa dzwonia... reszcie powiedzialam ze rodze na poczatku sierpnia :D bo wiem po kuzynce jak ja nekali ;p i juz na koniec miala wylaczony telefon hehehehe cwana jestem wiem :D

Koraliczku ja już nie odbieram telefonów od znajomych:)
Ostatnio nakrzyczałam na męża kuzynke, bo już miałam dość pytań typu "jak się czujesz", "a ty jeszcze w domu", "nie powinnas byc w szpitalu", "urodziłaś już"....zygac się chce;/
Jak można do rodziny i znajomych mówić po 100razy, że jak urodze to na pewno się o tym dowiedzą. Masakra. Im bliżej porodu tym będą bardziej cię nękać:) Dlatego mam nadzieję, że chociaż ty urodzisz w terminie:)

hej :)
my w 2paku a Asz :P haha pewnie sie juz denerwuje telefonami znajomych i naszymi pytaniami :P bo mnie juz pytaja codziennie czy jeszcze w 2paku jestem hehehe

Dagolku głowa do góry. Rozumiemy co przechodzisz, bo same miałyśmy takie myśli...
Trzymaj się i pod żadnym pozorem się nie załamuj. To forum jest naprawdę szczęśliwe, więc każda z was na pewno zajdzie w ciążę:)

już kupiłam:) dziś wezmę 1 kaps.

ja wiesiolek bralam od 1 dc do owulki i sluz mialam bardzo ladny po tym, teraz tez biore, bo on dziala na szyjke juz w czasie porodu, jest elastyczna i krocej trwa 1 faza porodu :) to tak na marginesie :) bedziemy lykac razem :)

dobra idę po tego wiesiołka tego jeszcze nie próbowałam :) w necie znalazłam : Zastosowanie:
Na poprawę śluzu - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji (około 14 dnia cyklu) 3 razy dziennie po 2 kapsułki
Przy braniu clo i słabym wzroście endometrium - od 5 dnia cyklu do dnia owulacji 3 razy dziennie po 2 kapsułki.

Staraczki która się pisze ze mną na wiesiołek ??:)

Koraliczek a od którego dnia cyklu brać ten wiesiołek ? bo z tego co wiem to chyba najlepiej do owulacji.

nie próbowałam wiesiołka ani oleju rybnego, ale o wiesiołku słyszałam. Ale nie wiem czy go stosować bez konsultacji z lekarzem .

dagolek mam 3 blizny ok 1,5 cm każda, dwie prawie niewidoczne w pachwinach, i jedną przy pępku.. ta przy pępku niestety wypukła, ale to dlatego, że za wcześnie szwy mi zdjęli i mi się rozwaliła.. choć ja mam tyle blizn od kolan w dół po łamaniu nóg w piszczelach,że ta mała w pępku mi nie robi:)
ja zawsze miałam cykle 24-26 dni potem po tabletkach anty wydłużyły mi się do 28-29, a po laparo jak mi dr włączył luteinę to cylke ok 30 dni:)
mi się też wydawało, że już nigdy się nie uda, wiele razy ryczałam ( jak każda z nas) przy @, a już przy poronieniach to w ogóle żyć się nie chciało.. ale udało się i Tobie też się uda, będziesz miała dzieci, koniec kropka! tak masz myśleć!!

Inne tematy z forum

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...