CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

Hej, dziewczyny zakładam nowy szczęśliwy wątek dla staraczek :)
Stokrotka trzymam kciuki:*
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 7.

no właśnie przy tym materacu pisze tak "(warstwy o właściwościach antypotowych, antyodleżynowych i antyalergicznych)" wiec dlatego się nie zasnatawiałam długo :) gryka pianka bez kokosu chyba, no ale piszą, że jest ok w opiniach...

Koraliczek śliczne to łóżeczko:)mi się tam co drugi zestaw pościeli podobał-miałabym duży problem zeby coś wybrać:)

Ambrozja najlepsze gratulacje:) miło że znowu komuś się poszczęścił wątek;)))

Moja śpi od 17.30 i jeszcze jej się nie zdarzyło tak długo spać bez przerwy. Też zmykam. Dobranoc :))

ojj zmykam spać bo już ta godzina :P Ala śpi od 21:30 więc mam nadzieję że prześpi do rana :))

pozdrawiam - dobrej nocki :*

moja też lubi bujaczka- chociaż jak już dlużej siedzi to sie nudzi :P no ale to chyba większośc dzieci tak ma - najlepiej po trochu w różnych pozycjach i miejscach :) no a na rączkach to wogóle cod miód i orzeszki ... heh :)

Oj te rzeczy dla maluchów są przecudne :). Tez mamy leżaczka ale FP, dla Lenki miałam huśtawkę elektryczną, ale mała zupełnie nie chciała w niej siedzieć więc dla Lidki kupiłam leżaczek, a ta dla odmiany uwielbia bujanie :)

no właśnie kokos jest ważny w materacyku !! :)
a teraz zamowiłam małej kojec do salonu :) już niedługo zacznie siedzieć, więc będzie jak znalazł :) teraz też ją tam wkładam, wrzucam zabawki i zawsze chociaż na trochę mała się czymś zajmie :)
fajny jest tez leżaczek bujaczek - pomocny gdy robię coś w kuchni, mała siedzi w nim przy mnie, widzi mamę i jest zadowolona :P hihi
coś takiego mam :
http://allegro.pl/berber-kojec-horn-afryka-miseczka-akuku-4xgratis-i2364902826.html
http://allegro.pl/bright-starts-lezaczek-kaczuszka-do-18kg-gratis-i2338495417.html

Ja mam taki http://www.moje-dziecko.com/p,pl,1379,materac+sprezynowy+kokosowo-piankowy+120+x60+cm-.html

ja przy wyborze łóżeczka zwracałam uwagę na materac- podobno najlepiej jak ma 3 warstwy - gryka, pianka, kokos :) strona gryczna to naturalny podkład do spania,
strona kokosowa posiada właściwości antyalergiczne, antyodleżynowe, zapobiega poceniu się i wadom kręgosłupa.
pozdrowionka :*

Ana sliczne, bombelka tez mi sie bardzo podoba, wzory lozeczek ogolnie sa takie fajne teraz, a kolor zawsze mozna sobie dobrac, ja lubie naturalne jasne drewna :)

ambrozja gratulacje !!!! a nie mówiłam :P
Bąbelkowa jeszcze nic nie wiadomo... ciut za wcześnie na testowanie :)
Koraliczek- moja Ala ma bardzo podobne łóżeczko :) też kupiłam z całym zestawem :)
http://allegro.pl/lozeczko-buk-haft-szyfon-materac-16el-darland-i2391591226.html

Kasiu tak, ja mam w tym wszystko, ochraniacz na szczebelki, zawieszane schowki przy lozeczku, posciel, poduszka koldra rozek, itp... wsio :) a nic lepszego nie potrzebuje w sumie... za tą cene to serio wypad.. osobno jak patrzalam zeby pokupowac wychodzily mi ceny klo 600 700 zl.... a lozeczko z szuflada mamy wiec sie oplaca

bombelkowa ale ty za prawie 200 zl masz samo lozeczko a ja wszystko.. posciele materac przescieradla baldachim rozek... ful wypas :)

Bombelkowa, mi tez to łóżeczko się podobało, ale jedź zobacz do sklepu stacjonarnego i wbij w nie paznokieć wchodzi jak w masło więc będzie się szybko niszczyć. Chociaż ja wybierałam cudowałam, a moje też rewelacyjne nie jest. W sensie, że też się rysuje.

A to Koralika to chyba cena za cały zestaw, co?

Koralik strasznie drogie to łóżeczko..

Mi się marzy takie :

http://allegro.pl/klups-lozeczko-safari-zyrafa-lub-mis-dwa-kolory-i2410174990.html

z motywem misia ciemne :)

w sumie u mnie tak jakby troche bez zmian.. szyjke zbadala tylko palpacyjnie bez usg, mowila ze dalej miekka odchylona ale zamknieta... skrocila się znów troszkę... do szpitala poki co nie ide, jeszcze nie jest tak krotka by podawac sterydy ale mam sie znow pokazac jak tylko wroci z urlopu czyli 9 lipca, a jak by co mam dzwonic... luteiny mam nie brac bo woda mi sie zaczela zatrzymywac i puchne a to tez niedobrze.. do tego mam zatrzymanie stolca przez zelazo i tez mam nie brac przez tydzien potem mam brac inny srodek... no i lezec lezec lezec bo jak nie to na oddzial... a ja mowie ze leze.. odpoczywam.. a ona pyta w jakiej pozycji a ja ze roznie, ale juz nie brykam na zakupy nie sprzatam itp... no i teraz juz mam zakaz wszytskiego..... ale wazne ze w domu w lozku a nie gdzies daleko...

ale zamowilam na pocieszenie lozeczko...
http://allegro.pl/promocja-11el-lozeczko-z-szuflada-gryka-posciel-i2404538250.html wzor poscieli nr 1 :D

Ależ się cieszę:) Ambrozja mega gratulacje hehe... wiedziałam, że jesteś w ciąży. Witam w gronie ciężarówek.
Bombelkowa też uważam,że to za wcześnie, ale trzymam mocno kciuki:)
Coraz więcej udaje się zaciążyć- super:)
Ja brałam clo od 5-9dnia cyklu. Raz miałam przestymulowanie.

Bombelkowa spokojnie, u mnie test ciążowy i badanie krwi beta hcg dzień przed spodziewaną @ czyli 13 dni po owulacji było negatywne :) a tutaj niespodzianka :) trzymam kciuki!!! :):)

czesc, wrócilam z gdańska z receptą na clostilbegyt, moja siostra mnie namowila ,bo ona starała sie kilka lat i po tym od razu zaszła, poszłam do jej ginekologa i mi przepisał.

czy wy brałyscie tak, ze od piątego dnia cyklu piec dni ??

boje sie jeszcze powiklan, mozliwosci torbieli, bo jestem po guzie jajnika i moge meic duzą szansę na powtórkę, a na us na zyczenie to nei moge tu liczyc raczej.

żonka pewnie masz rację..
Tak czy siak na razie jedna kreska. Nie tracę nadziei ale nastawiam się na kolejną pojedyńczą.

Inne tematy z forum

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...