CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

Oto jest.

Beta 3311.

Wciąż nie wierzę :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 9.

stokrotko, a gdzie byłaś na zumbie??też myślę o jakimś zajęciu żeby nie myśleć......

Bomblekowa - dobrze,ze odwiedziłaś IP - najwazniejsze,ze maluszek jest,rozwija sie,rosnie.. nie mozesz sie denerwowac,wiec ladnie odpoczywaj,lez, czytaj...spij:-)) co tylko zapragniesz..ale z wylacznym odpoczynkiem...wszystko bedzie dobrze...:-))

byalm wczoraj na zumbie - spodobalo mi sie..chyba bede chodzila..fajna sprawa:-))

dzisiaj przyjezdza do nas moja kuzynka z gor..na tydzien..oj juz nie moge sie doczekac wieczorku kiedy ja odbiore z dworca:-)

milego dnia;-))

Bobmbelkowa co najwazniejsze -duzo wypoczynku, mało stresowania i na pewno będzie dobrze,a nawet bardzo dobrze:*

Aniu super fajnie że u ciebie dobrze:)

Ania81 dzięki za wsparcie, ja też mam nadzieję że już dalej nie będzie pod górkę
Bombelkowa-3maj się i odpoczywaj dużo:)

Stokrotko dziękuję:)
bombelku nie jest na pewno za mały mój w 12 tyg miał niecałe 6 cm, a po 4 dniach już 6,7cm miałam w tym czasie akurat 2 razy usg..dziecko w tym czasie bardzo szybko rośnie.. dobrze, że pojechałaś sprawdzić co z maluszkiem.. ważne żebyś się nie denerwowała.. odpoczywaj dużo, będzie dobrze:)

A ja dziś bylam na IP. Rano miałam strużkę krwi na papierze toaletowym.. Oczywiście panika.. więc mama wsadziła mnie w auto i pojechałyśmy.
Dzidziol jest. Serduszko biło.
Tylko zastanawiam się czy nie jest trochę mały.. Ma niecałe 6 cm..
Mam leżeć, łykać nospę i odpoczywać, nie przemęczać się.
Jak nie urok ... to S.....

Aniu - dziekuje za te slowa...masz racje zeby nie czytac w necie...bo niestety..tyle ile ludzi tyle opinii...no ale oczywiscie skonsultujemy wyniki meza z lekarzem..

ciesze sie, ze z Twoim Julkiem wszystko ok..ze ładnie dobiera na wadze..ładnie lez, duzo wypoczywaj..mysl pozytywnie;-))
wszystko na pewno sie dobrze skonczy:-))

buzia

klara przykro mi bardzo, ale trzymam kciuki za listopad!
stokrotko pewnie na wyniku jest o wiele więcej istotnych informacji.. ja nie wiem co dziewczyny złego widzą w tych wynikach.. jak dla mnie przeciętne.. ale ja mam porównanie tylko z normami z wyników mojego M. u nas na jednym z wyników było upłynnienie mechaniczne i cały internet pisał, że w takim wypadku nie ma szans na naturalne zajście w ciążę, a jakoś 3 razy w ciążę zaszłam i 3 raz z powodzeniem, więc chyba natura nie umie czytać wyników...nie martw się i nie czytaj głupot na necie tylko konsultuj z lekarzem.
Ja właśnie wróciłam, jestem po ostatnim usg szczegółowym i mały podgonił wagę i wymiary..:))))) dr powiedział, że kolosem nie będzie ale jest wszystko ok..przepływy, AFi, wymiary i waga Julka w normie się mieszczą.. odetchnęłam z ulgą! nie wiem czemu mój dr widział za mało wód,może byłam wtedy odwodniona i mały dlatego słabiej rósł.. teraz grzecznie leżę i dużo piję i jest dobrze:))) kamień z serca normalnie:))

klara kurcze szkoda, że w tym cyklu nie wyszło:( a miałaś robiona laparoskopię? bo przed in vitro lepiej ją zrobić . i pamiętaj, że jesteś bliżej niż dalej aby zobaczyć wymarzone dwie kreseczki :)

Stokrotko znam pary co koleś miał tylko 1% dobrych plemników i się udało więc wierzyć trzeba:)

dobre witaminy dla faceta to androvit...polecają

Elo, elo dziewczyny;)

My po weselichu brata - wybaaawieni odpoczywamy:)
Aż żal że już po.
Co do wyników męża stokrotka - wyniki nie najwazniejsze - znam mezczyzn ze znacznie gorszymi którym szans nie dawano a wszystko sie pozytywnie skonczyło (czyli maleństwem:).
My póki co dalej na "polu walki";p..
W tym cyklu dużo wzruszeń, nerwów i brak czasu więc duzych nadziei sobie nie robie - ale moze jednak:) a jak nie to jest kolejny.

pozdrawiam -jutro powrót do pracy:(

hej, ja dzis po konsultacji z ginką, generalnie mam doła bo okazało się że przez ten zastrzyk który mi podała na wywołanie sztucznej menopauzy wszystko mi sie zatrzymało i w usg nie wyglada to dobrze.do tego wysłała mnie na dodatkowe bad dotyczące ustalenia jakie mogą być przyczyny tego że trzy razy poroniłam.... następny termin to listopad...

ufff...lenka narobilas mi takiego stresa,ze szok;-)

no ale spoko..tak myslalam,ze myslalas,ze 2,8ml to ilosc plemnikow a nie ilosc oddanego nasienia...nic sie nie stalo spoko spoko...

oczywiscie i tak maz bedzie bral witaminy...ja sie faszeruje lekami to on tez moze cos brac:-))

cos mnie brzuch dzisiaj boli jak na @...mam dzisiaj 10dc..

a i normy znajdziesz na http://badanie-nasienia.pl/pl

a ok ja pomililam objetosc 2,8:)z iloscia . Więc ok nie masz sie co stresowac:)powinno byc dobrze. Sorki to tak jak szybko sie czyta...

lenka - nie rozumiem..piszesz z z 2 mln /ml poprawily sie do 15mln/ml...maz ma 49mln/ml...wiec wydaje m isie,ze to dosc duzo w jesli liczyc 2,8ml tyle oddal nasiena x 49mln/ml to wychodzi 137 milionow...

maz raczej odzywia sie zdrowo, nie pali, chodzi na silownie wiec fast foodow nie jada..jak jzu to sporadycznie..rzadko pije alko bo jak silka to nie alko... ale moze faktycznie nie sa za dobre te wyniki...hm... oczywiscie skonsultujemy to z lekarzem..

wykupimy tez jakies witaminki dla poprawy...dzieki:*

stokrotko wiem ze to straszne co teraz napisze ale my walczymy z wynikami m od ok roku. Pierwsze byle podobne do waszych i lekarz nie pozostawil nam zludzen ze jesli przez trzy m-ce wyniki sie nie poprawia to tylko invitro. Warto udac sie do androloga. My po pierwszych wynikach zastosowalismy kuracje witaminowa i tzn zdrowy styl zycia i wtedy wyniki poprawily sie o z 2mln/ml mielismy 15ml/ml, pozniej odpuscilismy i wyniki znowu beznadziejnue. Takze polecam udanie sie do lekarza

Hej dziewczyny, kiedyś tutaj się odzywałam a teraz tylko regularnie was podczytuję.

To już nasz 5cs, jestem po badaniu hsg - bolało mnie bardzo, prawdopodobnie jeden jajowód udrożnił się podczas badania. Jeśli nie uda się w tym cyklu to w październiku mam zrobić przerwę od Clo. Ginka mówila że może uda nam się zajść bez wspomagaczy i że daje nam max 3 miesiące...

Wczoraj (25 dc) robiłam test ale jedna kreska. Wiem że to za wcześnie, tym bardziej że termin @ to piątek - sobota, ale łudziłam się że może coś wyjdzie już. W związku z tym mam pytanie. Czy którejś z Was udało się zajść w ciążę właśnie w tej przerwie od clo?

i my w to wierzymy:-)) uda sie pewnie... keidys sie uda..nie trace nadziei:-))

Znam przypadki cudu z o wiele gorszymi :*
Na pewno się uda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Obniżenie /wypadanie macicy (1244 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...