Re: CLOSTILBEGYT a ciąża cz. 11 :)
Te ruchy dziecka są cudowne,też nie mogę się doczekać...
Ja z moim synkiem miałam tak,że w ciągu dnia kopał niemal cały czas,nawet się raz zaśmiałam bo szłam przez miasto,a byłam już po dłuższym spacerze,więc normalnie dziecko śpi jak matka chodzi bo jej ruchy kołyszą go do snu,a moje dziecie podskakuje sobie radośnie,myślę sobie,oj ruchliwe będzie to dziecko,a jak przyniosłam ze szpitala do domu,a on oczy wielkie,nie chce spać,w łóżeczku leżeć nie,tylko w towrzystwie,mówię do teściowej,oj czuję że ciężko będzie...noi jest bardzo ciężko,ale na szczęście z większości rzeczy wyrósł,jest samodzielny i mam nadzieję że jak dzidzia się pojawi na świecie zpoważnieje i będzie grzeczniejszy:)
Jak w nocy dzieci budzą to nie jest to chyba dobry znak,bo możesz mieć pobudki jak już będą na świecie,ja miałam to szczęście że moje dziecko spało całe noce,zarówno w brzuszku jak i póżniej,pamiętam że budził się jak mąż wychodził do pracy 7.30,bo i ja się budziłam,wiecie o której się urodził?o 7.35 i tak jest do dzisiaj,to jego godzina że się budzi,czasem śpi do 8.00:)
0
0