Michał P - opinia (1) Bardzo polecam kiedy chcemy dobrze nauczyć się jeździć autem dobre... Michał P Marta - opinia (1) Polecam serdecznie Pana Macieja z Rondo Bis. Pan Maciej to skarbnica wiedzy.... Marta Alina K. - opinia (1) Mam bardzo pozytywne odczucia jeśli chodzi o tę szkółkę. Bardzo miła obsługa... Alina K.
Beata - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Wszyscy bardzo mili i pomocni, przez cały kurs nie... Beata Paulina B - opinia (1) Polecam szkółkę, zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny... Paulina B Katja - opinia (1) Gorąco polecam instruktora Macieja Głouszka! Zaangażowany, cierpliwy, uczy... Katja Sabina - opinia (1) Szkoła dobra polecam jeździłam z panem Jackiem Chrabączewskim dobrze uczy Sabina Zuzanna - opinia (1) Serdecznie polecam szkołę jazdy rondobis w Gdyni, bardzo miła obsługa w... Zuzanna Luna - opinia (1) Super instruktor. Pan Jacek Chrabąszczewski-wymaga ale nauczy. Zdałam za 2... Luna Luna - opinia (1) Super instruktor. Pan Jacek Chrabąszczewski-wymaga ale nauczy. Zdałam za 2... Luna Marco - opinia (2) Bardzo serdecznie polecam instruktora Pana Jacka Chrabąszczewskiego. Zdałem... Marco Katarzyna K - opinia (1) Polecam serdecznie instruktora Pana Jacka Chrabąszczewskiego. Mimo długiej... Katarzyna K Marzena K - opinia (1) Z całego serca polecam Rondobis w Gdyni. Nigdy w życiu nie pomyślałabym, że... Marzena K Michał - opinia (1) Super przygotowanie pod egzamin. Zdany za pierwszym razem. Jazda z panem... Michał Cecylia - opinia (1) Polecam szkółkę jak i instruktora Pana Jacka Chrabąszczewskiego, egzamin z... Cecylia Justyna - opinia (1) Zdałam po prawie 10 latach przerwy dzięki p. Jackowi Chrabąszczewskiemu. Jest... Justyna Marta N - opinia (1) Bardzo chciałam podziękować Panu Jackowi Chrabąszczewskiemu bo dzięki niemu... Marta N Milosz - opinia (1) Polecam Pana Jacka Chrabąszczewskiego, dobrze przygotował mnie do egzaminu.... Milosz Agnieszka W. - opinia (1) Polecam...! Najlepsze Centrum Szkolenia Kierowców jakie może być. Dziękuję... Agnieszka W. Gość z Wejherowa ;) - opinia (2) Serdecznie polecam instruktora Macieja G. Człowiek, który nie tylko potrafi... Gość z Wejherowa ;)