3x tak! (1) Bardzo polecam pana instruktora Jarosława Zielińskiego. Kompetentyny i... Martyna ;) Rondobis najlepsze Centrum Szkolenia Kierowców na świecie! (1) Zapisanie córki do Rondobis Gdynia było najlepszą decyzją. Instruktor jazdy... Asia super (1) Witam polecam w szczególności instruktora Marcina Stiefela oaza spokoju... Katarzyna
Szczerze polecam! (1) Pomimo, że nie pochodzę z Trójmiasta na kurs prawa jazdy zapisałam się w... Hania Polecam Rondobis!!! (1) Polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Rondobis. Mój brat robił kurs w Rondobis... Ania Polecam Rondobis!!! (1) Polecam wszystkim Ośrodek Szkolenia Rondobis. Mój brat robił kurs w Rondobis... Ania Opinia dotycząca Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis. (1) Według mojej opinii Centrum Szkolenia Kierowców Rondobis w Wejherowie jest... Wioletta Lasek POLECAM WSZYSTKIM (1) W dniu wczorajszym miałem egzamin na kategorię D - pozytywny. Uczęszczałem na... Tomasz RONDOBIS (1) Przy wyborze OSK sugerowałam się głównie opiniami znajomych z uczelni i nie... Magda Najlepsza szkoła nauki jazdy!!! (1) Nie dość, że obsługa jest przemiła, instruktor mega w porządku to jeszcze... Ania Nie zdajesz egzaminu? Żaden problem (1) Nie zdajesz egzaminu po szkołach jazdy innych niż rondo bis? To żaden... JAKUB. R zdane za 1-szym razem (1) Pełen profesjonalizm, instruktor Edmund Paszylk najlepszy pedagog z Rondobis :-) Szafir polecam firme rondo-bis pełen profesjonalizm (1) instruktorzy na najwyzszym poziomie! polecam . prawko zdane za 1 razem mówi... MARIUSZ TURBO BARDZO POLECAM! (1) robiłam kurs w oddziale w Gdyni. wczoraj miałam egzamin i zdałam za... Karolina POLECAM!!! (1) Jestem świeżo po egzaminie z teorii. Zdałem za pierwszym razem. Dzięki... TOMEK POLECAM (1) Niedawno zrobiłem kurs w Rondobis Wejherowo.Tam mieszkam, natomiast uczę się... Michał M.