Asia - opinia (1) Super szkoła. Polecam wszystkim. Zwłaszcza Macieja. Świetnie przygotował mnie... Asia Jacek - opinia (2) Serdecznie Polecam instruktora Pana Macieja, który perfekcyjnie wyszkoli... Jacek sara - opinia (1) zdałam za 1 razem z pomocą pana Jacka Chrabąszczewskiego. teoria rowniez za 1... sara
Martyna - opinia (2) Bardzo przyjemna szkoła jazdy. Ciekawe wykłady i zawsze miła obsługa w... Martyna Emil - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony, z usługi jaką daje Rondobis Emil Wiktoria Gers - opinia (1) Super, dzięki Panu Jackowi Chrabąszczewskiemu egzamin zdany bez stresu.... Wiktoria Gers Patryk - opinia (1) Po wyjeżdżonych 30-stu godzinach w innej szkole jazdy nie czułem się gotowy,... Patryk Aleksandra - opinia (1) Bardzo polecam, rzetelne przygotowanie do obydwu egzaminów. Interesujące... Aleksandra gabriel m - opinia (1) polecam nauke jazdy w gdyni i instruktora pana jarka. wszystko super, biuro... gabriel m Agnes - opinia (2) Serdecznie chciałabym podziękować Panu Adamowi Maruszak za świetną naukę, w... Agnes Ania - opinia (1) Bardzo polecam! Rzetelnie prowadzone wykłady oraz jazdy z panem Jarkiem... Ania Polecam w 100 % (1) Witam. Moja opinia dotyczyć będzie tylko praktycznej nauki jazdy z najlepszym... Monika T. Mateusz - opinia (1) Robiłem kat. C i C+E zdane za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo mili i... Mateusz 5+ bardzo zadowolona (1) Szkoła godna polecenia, pomocna i przyjazna pani w biurze, ciekawe wykłady,... Paula polecam! (1) Instruktorzy Adam M. oraz Michał W. doskonale przygotowali mnie do egzaminu,... Martyna Dziękuję ! (1) Chciałbym bardzo podziękować panu Jarosławowi Zielińskiemu za SUPER... Patryk/orzeszek :) Jestem zadowolony (1) Jeszcze raz dziękuję Pani Natalii za pomoc :) Robiłem w szkole kilka kursów.... Piotr Dziękuję (1) Dziękuję Panu Jarkowi za dobre przygotowanie do egzaminu. Wykłady ciekawe i... Agnieszka Zdasz za 1-szym razem (1) Jestem pod wrażeniem tego czego się obawiamy odchodzi tu pracują... Dorota M. Mariusz (1) Kochani polecam 100% świetne przygotownie do egzaminu podziękownia dla Pana... Mariusz