Café Szafa

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Podmurze 2

:-) (1) Fajne miejsce o niepowtarzalnym klimacie, kelnerzy sympatyczni, drinki w... ola Jedno z nielicznych kulturalnych zakątków w Gdańsku (2) W zasadzie nie mam w zwyczaju uczestniczyć we wszelakich internetowych... Mateo Deo obciach (3) Byłam tam niedawno, oburzyły mnie seksistowskie napisy, zalaminowane na... Lidka
Iwona- pani juz troszeczke w leciech - opinia (1) Bywam rzadko,a zawsze chętnie wracam. Dowiedziałam sie o SZafie od moich... Iwona- pani juz troszeczke w lec Gość - opinia (1) Fantastyczne miejsce. Tak trzymać Panowie. Gość Pyton - opinia (1) Wspaniałe miejsce na spędzenie popołudnia, wieczora, nocy i poranka.... Pyton świetnie się bawiłem (1) świetnie się bawiłem tylko tyle napisze lubiący dobra zabawe Mała poprawka (1) Pub klimatyczny i posiedziec milo, tylko w opisie przydalaby sie poprawka:... Alek rewelacja (1) I znów wybawiłem się jak nigdy. No może troszkę za dużo kolorowych shotów się... BB ? (2) Miałem chyba zbyt wygórowane wymagania jeżeli chodzi o tą knajpę. Z lokalami... PanCogito świetny (1) Ratunek w czwartkowy wieczór, kiedy knajpy w Gd. Gł zamykają się o północy... Alfreda Fajne miejsce. (1) Miejsce fajne, poczynajac od klientow, tematyczych imprez jak i calkiem okej... Józek. gdyby nie skinole (1) miejsce swietne, rock'n'rollowa impreza genialna.muzyka, klimat, wszystko... karol Michał - opinia (1) to życzliwe miejsce na mapie naszych nocnych peregrynacji po Gdańsku,... Michał Kulturalne miejsce w Gdańsku (1) Jestem fanem Szafy już od dobrego roku. I widzę ku mojemu zadowoleniu, że... Gregorypek :) (1) najlepsza :) didi - opinia (1) wszytsko byłoby ok gdyby nie to, że nie ma tam zadnej wentylacji, dym... didi Uwielbiam to miejsce! (1) Szukałam z przyjaciółmi miłego zakontka żeby porozmawiać i posluchac miłej... Zuzu WielkiBialyKrolik - opinia (1) a no fajne miejsce, do naj***ki i do posiedzenia! atmosfera domowa WielkiBialyKrolik aga - opinia (1) Odwiedziłam to miejsce podczas wakacji. Ogólnie rzecz ujmując rewelacja.... aga