Café Szafa

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Podmurze 2

narnia to nic (1) uroczo.niewymowna atmosfera którą tworzą ludzie i to miejsce. prośka Gdybym nie miał wygodnego łóżka w domu to bym tu zamieszkał (1) Pyszny grzaniec niedzielny przy rewelacyjnej muzyce w przytulnym klimacie. To... Maciek magiczna ta szafa (1) ubawiłem i zabawiłem się cudownie. Tak powinno być. klimat taki że tylko... magnum
Dziękuję za Szafę!! (1) ...i za wczorajszą imprezę! Bo co to była za impreza! Proszę o więcej,... Ania Dorota - opinia (1) Właśnie takiego miejsca w Gdańsku brakowało !!! Dzięki Dorota rewelacja!!! :) (1) rewelacja!!! :) chcik Zakochałam się w Szafie (1) Trafiłam przez przypadek zaprowadzona przez znajomych i oniemiałam. Wrażenie... Katarzyna Fajnie być w miejscu w którym czuję sie jakbym była w domu (1) Fajnie być w miejscu w którym czuję się jakbym była w domu. Nic dodać nic... Aneta dobre miejsce (1) bardzo przyjemna miejscówka ma swój przyjazny klimat, dobrą muzykę i duży... Dora szafa bije na głowę inne gdańskie puby;) (1) genialne miejsce, świetna muzyka! teraz chodzę ze znajomymi tylko do Szafy;)... Ola Niby jest od roku a dopiero odkryłam (1) Słyszałam od znajomych o jakiejś szafie i nie chodziłam, bo do SZAFY... co to... Pani K Kawałek Krakowa w Gdańsku (1) Przyjeżdam często do Gdańska i czuje się jak u siebie. Wchodzę do Szafy i... Ewelina Pyton - opinia (1) Wspaniałe miejsce. Zamieszkam tam... Pyton To mój "pokój relaxu" :) (1) muszę powiedzieć, że nigdzie tak nie wypoczywam jak u Was nie wiem czy to... Ela tego brakowało (1) w koncu jest jakas alternatywa dla Absyntu! Brawo! dobry klimat, choć ja... gorgo Mniam :D (1) Mieszkam w Gdańsku od zawsze i muszę przyznać ze od upadku GGOG oraz Kolonii... Dżadża Trzyamj się z dala! (1) Miejsce do kitu, obsługa wymusza kasę za rzeczy których nie kupiłeś ani nie... Jozek o kurde (1) Czyżby Szafa stawała się gdańską alternatywą dla Papryki-Soho-czy Sfina.... Radek obsluga do nieczego!!! (1) miejscoowa ok. ale obsluga pozostawia do zyczenia!!! ludzie ktorzy tam... zdegustowana :) (1) ja się czuję w Szafie baaaaardzo dobrze - kto nie czuje klimatu, jego strata.... Asia