Café Szafa

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Podmurze 2

Fatalna obsługa (1) Barman który obsługiwał mnie i moja koleżankę (ten bez brody) okazał się... Patryk xyz - opinia (1) W miejscu tym dwie rzeczy są legendarne: 1) tempo barmanów, a raczej jego... xyz cienki klub (4) przede wszystkim ciasno! starają się starają, ale to nie porządny dwupiętrowy... margaret
obsługa klienta w wydaniu Panii Justyny (5) Witam, byłam w Szafie w ostatnią niedzielę. Zamówiłyśmy z koleżanką piwo i... Monika Polecam! (3) To jeden z nie wielu pabów w starym dobrym klimacie,widze ze ludzie skarza... Ewa rewelacja (1) jest wiele pubów w Gdańsku, ale ten szczególnie przypadł mi do gustu. Na maxa... Malwina Fajni barmani (1) Jest coraz więcej knajp a tam jakieś niezadowolone gbury pracują. W szafie... Edyta Krakowski klimat (1) Byłam w piątek i naprawde fajna klimat. Ogródek pod drzewami i dobra muza.... Julia good (1) Dużo słyszałem i byłe. Spoko klimat, spoko muza, spoko obsługa - nawet... Karol Coś nie tak (2) Siedzimy sobie, wszystko fajnie a tu ok północy przychodzi jakiś kolej z... niron Moje miejsce na imprezę. (2) Dość często spędzam noce na mieście i prawie zawsze w Szafie. Kiedyś trafiłem... Sławo A tu jak zwykle... Cudownie :) (1) Wielki powrót do Gdańska po długiej nieobecności w tym mieście. Powstało tu... Gringo its cool place (1) Cool place for a beer. thank you art zawsze dużo ludzi (1) w weekendy zawsze dużo ludzi i często jest problem z miejscem ale podoba mi się paweł :-) (1) Jestem klientem szafy od samego poczatku, nie zawiodlam sie jeszcze nigdy.... Kinga Chamska obsługa (6) Siedziałem sobie ze znajomymi z pracy miło spędzając czas w sympatycznym... pletwal19 wybor - opinia (1) uwaga na piwo i drinki, te nie wypite duszkiem, mogą w oka mgnieniu zniknąć,... wybor Nic się takiego mi się nie przydarzyło !!! (2) Zupełnie nie rozumiem odpowiedzi obiektu dotyczącej mojej opinii o lokalu.... zniesmaczony Grubo (1) Odwiedzam miejsce zawsze jak jestem w Gdańsku i jeszcze się nie zawiodlem.... Bangar Sylwester - Tak, tak, tak! (1) Wybrałam się na imprezę Sylwestrową i to co mogę powiedzieć to POLECAM!!!... Minnie