Café Szafa

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Podmurze 2

Rewelacja (1) Niebanalny klimat, muzyka do rana nawet na chwilę nie dająca wytchnienia.... justyna Śmiech na sali. (4) Witam, byłem tam wczoraj, i strasznie mnie wkurzyli. Siedzieliśmy z kumplami... Patryk GENIALNY PUB (1) Obsługa świetna, szkoda tylko, że tak nie wiele ze starej gwardii zostało.... Zienia
ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Już dwa razy organizowałam w Szafie wystawę swoich zdjęć, świetny klimat w... Jagoda Uwielbiam:)) (1) Uwielbiam:)) Mil ŚWIETNE MIEJSCE!!!! (1) jak dla mnie jedno z lepszych miejsc w Gdańsku, oczywiście polecam :D Pozdr" ksiazek polecam! (1) przytulne, kameralne miejsce, obsługa konkretna i profesjonalna, fajna muza i... paula polecam (1) przytulne, kameralne miejsce, obsługa konkretna i profesjonalna, fajna muza i... paula pierwszy raz byłem (1) gdybym miał tak wielkie mieszkanie to bym robił takie imprezy. było spoko adam fajny klimat ale wódka droga (1) fajny klimat ale wódka droga justa rewelka (1) tańce i pijaństwo i niema tłoku jak w absie gdzie do baru stoję 30 min, a tu... asik pozytyw (1) pozytyw jerry1234 szafa jak zwykle daje radę (1) Didzejka rozkręciłaiła taka bibe że zabawa trwała do rana, a ja juz za dnia... Tomek Dobre miejsce (1) Można tam wpaść i bezkolizyjnie napić się lub nie napić w ciekawym... Sasasa Fajnie się bawiłem (1) Fajnie się bawiłem szymon M M - opinia (1) To najfajniejsze, najbardziej klimatyczne i przyjazne miejsce jakie znam !... M M jak w domku:) (1) To najfajniejsze, najbardziej klimatyczne i przyjazne miejsce jakie znam !... M M fajna knajpa (1) spoko zabawa, nawet tańce. trochę dużo dymu papierosowego, ale nawet człowiek... ola spoko miejscówka (1) fajny klimat spoko miejsce antonio Właściciele wywiesili wulgarzymy na ścianach... (5) Kojarzycie krążące w internecie wulgarne i chamskie "Znaczenie imion... Agnieszka