Piotr - opinia (1) Ja po prostu kocham tę kawiarnię, nic więcej nie trzeba mowić. Piotr Paweł - opinia (1) Dla mnie bomba, jestem fanem od wielu lat. Lepszego miejsca nie znajdziecie.... Paweł Ukryta perełka (1) Niepozorne miejsce zlokalizowane parę metrów od Bohaterów Monte Cassino do... Panna
Jedna z najlepszych kawiarni (1) Ukryta na uboczu bardzo urocza kawiarnia. Romantyczny klimat, miła obsługa i... Piotr Miejsce z duszą, zakątek z dawnych lat :) (1) Któraś z kolei wizyta w Zaścianku natchnęła mnie do takiego symbolicznego... M. Bardzo sympatyczna kawiarnia wyróżniająca się tlumu kiepskich knajp w Sopocie (1) Kawiarnia bardzo cicha, ciepła i przytulna - milo jak we wlasnym domu. Bardzo... studentka z Gdańska Klimatycznie (1) Od niedawna moje ulubione miejsce w Sopocie. Nastrojowe, z dobrą muzyką i... Klaudi UWIELBIAM (1) Od pierwszej wizyty kilka lat temu - zaliczyłam już i pogaduszki z kumpelą,... dobi super (1) Niezwykle klimatyczne miejsce, z dala od tłumów. Jeśli chcesz wypić kawę w... leszek Bardzo niesmaczna szarlotka (1) Myślałam, że nie da się zepsuć szarlotki, że to ciasto zawsze wychodzi.... Ania Wspaniałe miejsce! (1) Odkryłam Zaścianek już ładnych parę lat temu i bardzo chętnie do niego... Ewa rewelacja! (1) Wspaniałe miejsce dla osób, które chcą się wyciszyć i zrelaksować przy... Dora Wyśmienite miejsce! (1) Świetna kawiarnia, pyszne kawy herbaty i czekolady, deserki również pycha.... Sroczka Miejsce rewelacja. Klimat unikalny, sernik ciepły domowy a i porcja słuszna (1) solidny wybór herbat. Nic dodac nic ująć Polecam absolutnie ! eap Urocze miejsce (1) Świetny, "domowy" klimat, dobra muzyka przygrywająca w tle, mila obsluga i... KJ Niespodzianka na pierszwą rocznicę ślubu (1) Obchodziliśmy z mężem pierwszą rocznicę ślubu i postanowiliśmy spędzić ją... Małgosia Milena - opinia (1) Mimo, iż miejsce nie w moim klimacie a kawa aromatyzowana jakimiś sztucznymi... Milena Agnieszka - opinia (1) Nie majac Babci,w Jej Dniu zawitalam do Zascianka i poczulam klimat!Aromat... Agnieszka Super klimat (1) Wspaniała kawa, pyszna szarlotka. Spokojne, miłe miejsce w sam raz na... Hanna Warto poświęcić trochę czasu i odpocząć. (1) Niesamowity klimat,jakby czas płynął zupełnie innym nurtem niż na ruchliwym... Manfred