Canis Cor Gabinet Weterynaryjny,

Weterynarze

Gdańsk, Częstochowska 30

Polecam serdecznie (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim moim znajomym. Obie Panie mają bardzo... Marta GITARA (1) Bardzo w porządku, obsługa mega miła i profesjonalna, ceny bardzo przystępne.... Kamil Super Weterynarz (1) Bardzo miła obsluga ... Mój pies czuł się bardzo dobrze w towarzystwie pani... Cola end Sandrusia
Szczerze polecam!!! (1) Do gabinetu tego trafiłam z nagłym przypadkiem mojego psiaka i już po... asia Super weterynarz! (4) Bardzo dobre podejście do małych pacjentów. Pani doktor zawsze wszystko... Iza Ania - opinia (1) Bardzo polecam ten gabinet weterynaryjny Bardzo miła obsługa, jasne... Ania Polecam (1) Od kilku lat korzystam z usług tego gabinetu. Mam dwa psy, ktore dobrze sie... justyna doskonały lekarz (1) Od ośmiu lat Pani Doktor Bożena opiekuje się moimi yorkami.Początkowo Kingą... Jadwiga Plewa Dziękuję (1) Mój 17-letni pies od 2 lat choruje na raka.Jestem przekonana,że tylko dzięki... Jasia NIE POLECAM (1) Nie polecam tego gabinetu weterynaryjnego. Moim zdaniem jakosc wykonywanych... A Profesjonalizm i wspaniałe podejście (1) Profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjentów. Justyna