Canis Cor Gabinet Weterynaryjny,

Weterynarze

Gdańsk, Częstochowska 30

JustynaD - ocena (2) Polecam z całego serca. Mój pies uwielbia przychodzić na wizyty. Pani doktor... JustynaD Bożena - opinia (1) Kompetentna, dobra opieka i kontakt skupiony na zwierzęciu. Nasz drugi już... Bożena E - opinia (1) bardzo przyjemna Pani Weterynarz. zawsze pomocna i znajdzie rozwiązanie.... E
Anna Janiszewska - opinia (2) Pani Doktor od 16 lat leczy moje psy. Pierwszy miał problemy kardiologiczne i... Anna Janiszewska Dorota - opinia (2) Korzystam z usług tego gabinetu od 11 lat, od kilku lat jesteśmy jego... Dorota Kat - opinia (1) Blisko, w przystepnej cenie, jedyny weterynarz, którego nie boi kot. Ze... Kat Zdecydowanie polecam pania Sujecką jako kardiologa (1) Warto wydać w tym gabinecie pieniądze na kompleksowe badanie serca... ewa Bez ściemy i naciągania. Dobra diagnoza. (1) Jeździłam z moją, wtedy 13-letnią psiną od weta do weta. Każdy gadał swoje,... Aleksandra szczepienie kota (5) wizyta dnia 28.04.2017 godz.11.00,szczepienie kota,Pani przyjmująca/chyba... Piotr Opieka po operacji (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Bożence za opiekę nad psem po poważnej operacji,... Angelika Polecam (1) Weterynarz z powołania, wysoki poziom wiedzy i obsługi, polecam. Dominika CANIS COR czyli z sercem do psów (1) Weterynarzy jest wielu ale Pani Doktor jest wyjątkowa. Zawsze wytłumaczy co... Witold Polecam gabinet (1) Witam. Od kilku lat jeździmy z psem do tego gabinetu. Obsługa jest bardzo... Fazi Polecam,dobry kardiolog (1) Chore serduszko lub podejrzenie-zdecydowanie polecam, lepiej zapłacić dużo i... ewka Polecam ! (1) Pani doktor bardzo fachowo zajęła się naszymi małymi brytyjczykami.... Krzysiek Kotka Winifreda (2) Bardzo polecam gabinet,p. dr. Bożenę dr.Dianę za przywrócenie do zdrowia... J.G Profesjonalizm (2) Obie panie doktor mają podejście do zwierząt i duża wiedzę na ich temat. Z... EM Lecznica godna polecenia (1) Dobry, kompetentny lekarz, zna się na kardiologii zwierząt, pracuje na... Ewa Warto było jechać kawał drogi (1) Lepszej pomocy mój mops chyba nie mógł się spodziewać. Wcześniej nie... Marcin Polecam. (1) Z moją starszą suką odwiedziłam wiele gabinetów weterynaryjnych, w których... Ola