Klientka - ocena (1) Bardzo polecam ! Zawsze można na Was liczyć, nawet w nagłych przypadkach. Klientka Kris - ocena (1) Profesjonalne doradztwo jak i sama praca Zero niedomówień. Świetny efekt za... Kris Piotr -biała Taxi trojmiasto - ocena (1) Dziękuję za przygotowanie odświeżenie lakieru i czyszczenie wnętrza i... Piotr -biała Taxi trojmiasto
Tomek - ocena (1) Jestem zadowolony z usługi super robota gorąco polecam, jeśli kochasz swoje... Tomek Damian - ocena (1) Od początku - dobry kontakt, czytelna strona WWW, miłe i profesjonalne... Damian Joanna - ocena (1) Jesteśmy stałymi klientami Carspersky Detailing... za każdym razem jestem... Joanna Dorota Nikitin - ocena (1) Myjnia na bardzo wysokim poziomie Panowie jesteście mega profesjonalni Wasze... Dorota Nikitin Grzegorz Bogun - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa klienta Dziękuję bardzo Grzegorz Bogun Ewa - ocena (2) Byłam z moim opelkiem.Pranie tapicerki, czyszczenie elementów plastikowych,... Ewa Krzysztof - BMW E38 - ocena (1) Perfekcyjnie wykonana korekta lakieru wraz z polerowaniem oraz... Krzysztof - BMW E38 Ada - ocena (1) Polecam z całego serca to miejsce . Z usługi jestem bardzo zadowolona.... Ada WB - ocena (1) U Kacpra zabezpieczyłem 3 samochody i jestem jego klientem od 4 lat. Mój... WB Robert - ocena (1) Auto po wykonaniu usługi pranie tapicerki i mycie samochodu wyglądało... Robert Piotr Król - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Na zadane pytania Pan Kacper szczegółowo... Piotr Król Sylwia - ocena (1) Bardzo polecam Carspersky Detailing! Jeśli zastanawiasz się co zrobić, aby... Sylwia Piotr - ocena (1) Auto zostawiłem przede wszystkim w celu wysprzątania bagażnika (był w... Piotr Daniel.kamela@interia.pl - ocena (1) Korzystam z usług od 3 lat i za każdym razem jestem zadowolony. Auta... Daniel.kamela@interia.pl Anita - ocena (1) Zostawiłam auto w celu umycia tapicerki to co zobaczyłam potem cudo.Pan... Anita Młody G - ocena (1) Nie wyobrażam sobie, żeby można było zrobić to lepiej. 10/10 Młody G Adam - opinia (2) Zostawiłem auto pod drzewem, a po kilku godzinach dach i maska były całe w... Adam