Dariusz - ocena (1) Zastosowana ceramika świetnie poprawiła jakość lakieru Toyoty Yaris... Dariusz Ewelina - ocena (1) Renowacja powłoki lakierniczej w hondzie C-RV wyszła świetnie Bardzo polecam Ewelina Sebastian - ocena (1) Wielokrotnie korzystałem z usług detailerskich w firmie Carspersky i zawsze... Sebastian
Paulina - ocena (1) Korzystałam z usług już dwukrotnie w doprowadzeniu aut do porządku i byłam... Paulina Karol - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie Jestem bardzo zadowolony z efektu Kontakt z... Karol Damian - ocena (1) Polecam Carspersky Auto detailing! Damian Mateusz Utracki - ocena (1) Najlepszy detailing w Trójmieście :) Mateusz Utracki Karolina - ocena (1) Najlepszy detailing na Pomorzu! Serdecznie polecam Karolina . - ocena (1) Bardzo polecam. . Artur - ocena (1) Najlepsze miejsce w Gdańsku do dbania o swoje auto jakie znam! Artur Igor - ocena (1) Profesjonalna firma, usługi na najwyższym poziomie.polecam Igor Mateusz - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec Mateusz Witek - ocena (1) Pełen profesjonalizm !!!! fachowa obsługa . Firma godna polecenia Witek Michal - ocena (1) Polecam! Efekt pracy można określić słowem którego pierwsza litera zaczyna... Michal Asia - ocena (1) Jak zawsze wszystko z pełnym perfekcjonizmem :) auto oddane w najlepsze ręce.... Asia Michał Kus - ocena (1) Zawsze tam wracam. Bo wiem że Carspersky gwarantuje profesionalizm, nie... Michał Kus DZ - ocena (1) Moje auta mimo duzej eksploatacji zawsze wyjezdzajac od Kacpra wygladaja i... DZ Anita - ocena (1) Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Anita Pablo - ocena (1) Mega dobre perfekcyjna obsługa polecam Pablo Lucyna - ocena (1) Dostałam w prezencie od córki usługę pielęgnacji samochodu i nie poznałam... Lucyna