TomekK - opinia (1) Bardzo profesjonalnie i dokładnie wykonana usługa. Indywidualne i fachowe... TomekK Mateusz - opinia (1) Super dokładnie wyczyszczona Skoda Octavia Kombi. Dodatkowo było wykonywane... Mateusz Tomasz Z - opinia (1) Serdecznie polecam, polerowanie wyszło idealnie. Tomasz Z
Wojtek - opinia (1) Pranie tapicerki, mycie detailingowe, ozonowanie wnętrza oraz woskowanie.... Wojtek Michał B. - opinia (1) Serdecznie polecam!!! Odkurzanie, przedmuchanie i pranie całej tapicerki z... Michał B. Piotr Nowotczyński - opinia (1) Zakres wykonanych prac to usuwanie rys i polerowanie Wszytko super... Piotr Nowotczyński Kacper I - opinia (1) r e w e l a c j a ! Auto vw polo na jasnej tapicerce posiadało wiele plam i... Kacper I Piotr - opinia (1) Polecam.Jakość usługi na najwyższym poziomie.Oddałem samochód (niestety)... Piotr Paweł - opinia (1) Polecam. Po kilku miesiącach parkowania na terenach przemysłowych, samochód... Paweł Maciej - opinia (1) Polecam wszystkim. Super jakość!!! Maciej Mariusz - opinia (1) Bardzo polecam! Oddałem mojego golfa w ręce ekipy Carspersky i efekt końcowy... Mariusz Zibi - opinia (1) Skoda Fabia wyczyszczona tak na zewnątrz jak i w środku, polecam serdecznie. Zibi Aleksandra - opinia (1) Oddałam auto na kompleksową usługę czyszczenia samochodu, wnętrze zostało... Aleksandra Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam Carspersky Detaling ;) Korzystałam z usługi prania tapicerki,... Agnieszka Jacek - opinia (1) Skorzystałem z usługi powłoki ceramicznej dwuskładnikowej oraz kompleksowego... Jacek Maciej - opinia (1) Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do klienta... Maciej Damian - opinia (1) Auto po 8 latach użytkowania trafiło na polerowanie i zabezpieczenie powłoką... Damian Andrzej - opinia (1) Profesionalne i uczciwe podejście. Uczciwe ceny za uczciwą pracę. Polecam! Andrzej