Krzysztof - BMW E38 - ocena (1) Perfekcyjnie wykonana korekta lakieru wraz z polerowaniem oraz... Krzysztof - BMW E38 Ada - ocena (1) Polecam z całego serca to miejsce . Z usługi jestem bardzo zadowolona.... Ada WB - ocena (1) U Kacpra zabezpieczyłem 3 samochody i jestem jego klientem od 4 lat. Mój... WB
Robert - ocena (1) Auto po wykonaniu usługi pranie tapicerki i mycie samochodu wyglądało... Robert Piotr Król - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Na zadane pytania Pan Kacper szczegółowo... Piotr Król Sylwia - ocena (1) Bardzo polecam Carspersky Detailing! Jeśli zastanawiasz się co zrobić, aby... Sylwia Piotr - ocena (1) Auto zostawiłem przede wszystkim w celu wysprzątania bagażnika (był w... Piotr Daniel.kamela@interia.pl - ocena (1) Korzystam z usług od 3 lat i za każdym razem jestem zadowolony. Auta... Daniel.kamela@interia.pl Anita - ocena (1) Zostawiłam auto w celu umycia tapicerki to co zobaczyłam potem cudo.Pan... Anita Młody G - ocena (1) Nie wyobrażam sobie, żeby można było zrobić to lepiej. 10/10 Młody G Adam - opinia (2) Zostawiłem auto pod drzewem, a po kilku godzinach dach i maska były całe w... Adam Anna - opinia (1) Polecam usługę detailingową pana Kacpra. Odstawiliśmy auto na mycie i... Anna Adam - opinia (1) Polecam. Profesjonalistą! Wysoka jakość! Adam Tomasz - opinia (1) Miałem okazje korzystać z kilku firm Auto detailingowych i muszę przyznać ,że... Tomasz zadowolony klient - opinia (1) Nie ma lepszego od carsperskiego! Najlepsza jakość i przyzwoite ceny.... zadowolony klient Michał - opinia (1) Znam myjnie od początku jak zaczęła działać w Przejazdowe ponad 2,5 roku... Michał Magda Reinke - opinia (1) Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym... Magda Reinke Magda Reinke - opinia (1) Bardzo polecam Kacpra! Oddałam kolejne auto do czyszczenia i efekt jakbym... Magda Reinke Leszek Lew - opinia (1) Bardzo fachowe podejscie do klienta. Doskonale wykonana usługa . Terminowo i... Leszek Lew Jarek - opinia (1) Ja ze swojej strony polecam zakład i Kacpra. Umówienie się na wizytę jest... Jarek