Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam usługi tego studia detailingowego. Pan Kacper przygotował mój... Mateusz Ania - opinia (1) Polecam!Profesjonalna obsługa!Tapicerka dostała nowe życie :) Rzeczy... Ania Piotr - opinia (1) Zajeb***a robota,chłopaki stanęli na wysokości zadania. Auto oddałem lekko... Piotr
Beata - opinia (1) Wszystko zostało wyprane, wyczyszczone plastiki, wyczyszczona skóra, mycie,... Beata Tomek - opinia (1) Bardzo dobra usługa. Powłoka ceramiczna świetnie zabezpiecza auto,... Tomek Diana - opinia (1) Jestem kobietą, więc uczciwie powiem, że nie za bardzo znam się na... Diana ANIA - opinia (1) Suuuperrrr!!!!! Właśnie odebrałam swoją Optimke. Jestem zachwycona auto... ANIA Patryk - opinia (1) Mega polecam ! Auto wypucowane bardzo ładnie z zewnątrz i w środku do tego... Patryk AD - opinia (1) Polecam usługi w Carspersky Detailing! Wszystko zrobione tak jak chciałem AD Beata - opinia (1) Auto jak nowe. Śliczne pachnące dokładnie odkurzone i wyprane wnętrze łącznie... Beata Bartek Mir - opinia (1) Ogromny profesjonalizm i robota wykonana w 100% polegam kozak Bartek Mir Ania - opinia (1) Pranie tapicerki na krzesłach, usługa wykonana szybko i profesjonalnie,... Ania Kuba - opinia (1) Bardzo fachowa i rzetelna robota. Niema śladów po siersci psów, której była... Kuba Joanna - opinia (1) Carspersky Detailing brawo dla was. Bardzo sprawna i dobra obsługa. Nigdy nie... Joanna Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanej usługi detailingu auta. Firma działa na... Grzegorz Ryszard - opinia (1) Samochód został umyty i nałożony twardy wosk. Lakier świeci się jak nowy.... Ryszard Art - opinia (1) Przyjeżdżam co jakiś czas i zawsze jestem w szoku, że auto wygląda jak nowe. Art Julia - opinia (1) Polecam z całego serducha! Kacper robi naprawdę dobrą robotę, dba i... Julia Ala - opinia (1) Moje auto wyglada jak nowe polecam super robota Ala Tomasz - opinia (1) Rewelacja, szczerze polecam! Auto bardzo dobrze umyte, mocno zabrudzona... Tomasz