Asia - ocena (1) Jak zawsze wszystko z pełnym perfekcjonizmem :) auto oddane w najlepsze ręce.... Asia Michał Kus - ocena (1) Zawsze tam wracam. Bo wiem że Carspersky gwarantuje profesionalizm, nie... Michał Kus Przemysław - ocena (1) Profesjonalne wykonanie Przemysław
DZ - ocena (1) Moje auta mimo duzej eksploatacji zawsze wyjezdzajac od Kacpra wygladaja i... DZ Anita - ocena (1) Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Anita Karolina - ocena (1) Wszystko super ! Karolina Pablo - ocena (1) Mega dobre perfekcyjna obsługa polecam Pablo Karol - ocena (1) Gorąco polecam tę firmę! Jestem absolutnie zachwycony efektem końcowym, moje... Karol Lucyna - ocena (1) Dostałam w prezencie od córki usługę pielęgnacji samochodu i nie poznałam... Lucyna Filip - ocena (1) Do Pana Kacpra trafiliśmy na podstawie wyjątkowo dobrych opinii. Kontakt od... Filip Nicola - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Carspersky Detailing! Kacper to prawdziwy... Nicola Tomasz - Avalon - ocena (1) Pranie tapicerki w Carspersky to usługa, która naprawdę robi różnicę. Już po... Tomasz - Avalon Tomasz - Avalon Logistics - ocena (1) Firma Carspersky to przykład tego, jak powinien wyglądać profesjonalny car... Tomasz - Avalon Logistics Jakub - ocena (1) Najlepszy i najdokładniejszy serwis pielęgnacji samochodów w Trójmieście :) Jakub Arek - ocena (1) Usługa wykonana dużo lepiej niż moje oczekiwania. Polecam i na pewno... Arek Andrzej Kotus - ocena (1) Bardzo polecam, po wizycie samochód wygląda jak nowy! Andrzej Kotus Zbigniew - ocena (1) Oddałem nowe auto na zabezpieczenie lakieru. Fachowo doradzili i wykonali... Zbigniew Iwona - ocena (1) Wszystko super! Jasna tapicerka wygląda jak nowa. Polecam ️ Iwona Kuba - ocena (1) Bardzo polecam, szybka i profesjonalna praca wykonana przez Pana Kacpra. Kuba Ola - ocena (1) Polecam z całego serca ! Pielęgnacja auta zrobiła ogromne wrażenie !... Ola