Bardzo Dobry wszechstronny terapełta (1) Przeżywałem depresje związaną z rozstaniem po kilku letnim związku. Miałem... Marek Profesjonalna pomoc psychologiczna! (1) Zdecydowanie polecam p. Mikołaja. Jest osobą profesjonalną i godną zaufania.... Kasper ... (1) Nie polecam. Zapłaciłam za spotkanie znacznie więcej niż wynosi stawka w... Paulina
Polecam Panią Maję Górną (1) Dzięki Pani Mai Górnej dowiedziałem się wiele o sobie i nauczyłem się... Daniel Pani Maja Górna (1) Polecam wszystkim Panią Maję psychologa z powołania, osobę pełną empatii,... Marzena Polecam! (1) Polecam szczególnie osobom, które sceptycznie podchodzą do tego typu pomocy i... Dominika pani Agnieszka Gurzyńska (1) Od pewnego czasu zastanawiałem się nad podjęciem psychoterapii, a do studia... D Agnieszka Gurzyńska - osoba ze wspaniałym podejściem (1) Do "Mostów zamiast murów" trafiłem po kilku wizytach u innych... Adam Zdecydowanie polecam panią Agnieszkę Gurzyńską (1) Chciałbym wszystkim polecić panią Agnieszkę jako terapuetkę/seksuologa.... Adam psychoterapeta Pani Agnieszka Gurzyńska (1) Pani Agnieszka to znakomity Psychoterapeuta i Seksuolog. Miałam wielkie... Aneta Dziękujemy (1) Polecam każdemu małżeństwu, które przechodzi kryzys. Zdecydowaliśmy się na... Aneta Psychoterapia - Pani Maja Górna (1) Pani Maja Górna jest profesjonalistką, mającą świadomość swoich kompetencji.... Marta Zmiana jest możliwa (1) Ponad rok temu podjęłam jedną z lepszych decyzji w swoim marnym - jak mi się... NowaJa Blachy wyprostowane :) (1) U Pani Agnieszki poddałem się terapii po tym jak zostałem zdradzony przez... Rafał Świetny psycholog (1) Pani Agnieszka Gurzyńska to wspaniały psycholog. Już po trzydziestu minutach... Krzysztof warto polecić Panią Maję Górną (1) Korzystałam z pomocy psychologicznej Pani Mai Górnej przez półtora roku. Mogę... Anna Bardzo polecam (1) Witam. Po roku nie przynoszącej widocznych efektów terapii analitycznej,... Agnieszka wizyta konsultacyjna, jesień 2013 (2) W moim przypadku skończyło się na jednej wizycie, ponieważ zadziałało tzw.... Małgorzata Goławska porady psychologa (1) Polecam studio psychoterapii, pani Maja Górna pomogła mi w sposób prosty i... kobieta Warto spróbować zawalczyć - nam się udało (1) Półtora roku temu nasze małżeństwo przeżywało olbrzymi kryzys. Dzięki pomocy... Zadowolona