Maja - opinia (1) Pani Elżbieta jest wspaniałą,ciepłą,życzliwą profesjonalistką ,zaangażowaną w... Maja jarekm - opinia (1) Dobrze, że trafiłem do pani Elżbiety. Dziękuję jarekm Renata - opinia (1) Za sobą mam już kilka wizyt w gabinecie. Pani Ela bardzo pomogła mi w... Renata
Marcin - opinia (1) Od niedawna korzystam z pomocy psychologa, ale jeżeli chodzi o wybór, to... Marcin Aldona - opinia (1) Po kilku wizytach w gabinecie Pani Eli Krzyżaniak mam bardzo pozytywne... Aldona Mariola - opinia (1) Korzystamy z porad Pani Eli Krzyżaniak w ramach terapii rodzinnej. Polecam.... Mariola Robert - opinia (1) Jestem po pierwszej wizycie u Pani psycholog - Elżbiety Krzyżaniak. Bardzo... Robert Aldona Ł. - opinia (1) Terapię u Pani Eli zaczęłam kilka miesięcy temu. Na pierwsze spotkanie... Aldona Ł. ARTUR - opinia (1) Szukałem psychologa przez internet. I tak trafiłem do gabinetu "centrum... ARTUR Elwira S. - opinia (1) Bardzo gorąco polecam gabinet Pani Eli Krzyżanowskiej wszystkim, którzy... Elwira S. Beti - opinia (1) Gorąco polecam bardzo konkretna osoba Beti Anita - opinia (1) Mam miłe wspomienia z uczestnictwa w szkoleniu, jakie organizowała Pani Ela.... Anita Tosia - opinia (1) Od kiedy w mojej rodzinie pojawiły się problemy z moim mężem , zaczęłam... Tosia Alicja - opinia (1) Po trzykrotnej wizycie w gabinecie pani Eli podjęłam decyzję o dalszym... Alicja Radek - opinia (1) Mogę każdemu polecić gabinet pani Elżbiety Krzyżaniak. Jest to bardzo dobry... Radek Beata - opinia (1) Z przyjemnością polecam Gabinet Rozwoju i Pozytywnej Zmiany Elżbiety... Beata Marzka - opinia (1) W gabinecie byłam już cztery razy i nadal będę uczęszczać. Spokojnie mogę go... Marzka Grzegorz - opinia (1) Z Elą przeszedłem cały proces coachingowy i przyznam, że była to dobra... Grzegorz Malika - opinia (1) Pani psycholog Elżbieta Krzyżaniak jest zawsze bardzo miła i konkretna.... Malika Deni - opinia (1) Kiedy było mi trudno utrzymać normalne relacje z innymi ludźmi i chciałam... Deni