Katarzyna - opinia (1) Bardzo goraca polecam Centrum Rozwoju i Pozytywnej Zmiany. Nigdy nie sadziłam... Katarzyna Alina - opinia (1) Bardzo chciałam podziękować wybitnej Pani Elżbiecie za ogromne zaangażowanie... Alina Ola - opinia (1) Pani Ela przedstawiła mi wartościowe techniki relaksacyjne, ktore mam... Ola
J. - opinia (1) Pani Elżbieta jest profesjonalna, przemiła a przede wszystkim spotkania z nią... J. Aga - opinia (1) Pani Elżbieta jest osobą przede wszystkim profesjonalną,... Aga Ewa - opinia (1) Ela Krzyżaniak jest mądrą, ciepłą i niezwykle profesjonalną psycholog.... Ewa Agnieszka - opinia (1) Pani Elżbieta jest wspaniałą, ciepłą, pełną życzliwości, szczerego... Agnieszka bardzo polecam (1) Pani Ela to profesjonalista w każdym calu, oddany pacjentowi ale też... Kasia Sylwia - opinia (1) Cenne wskazówki i niesamowite podejście Pani Eli pozwoliło mi uporać się z... Sylwia Świetny specjalista (1) Pani Ela to prawdziwy fachowiec - dzięki niej moje życie jest lepsze i... Monika Rozwód (1) W Polsce niestety Matka jest preferowana w sądzie, natomiast ja nie wyobrażam... Krzysiek Z całego serca polecam (1) Nawet nie jestem w stanie opisać jak spotkanie z panią Elą wpłynęło na moje... Martyna Jestem wdzieczna... (1) Jestem wdzięczna losowi/Bogu, że spotkałam panią Elę. Zanim się poznałyśmy... Malgorzata SKUTECZNA, a nawet bardzo (1) Pani Ela jest osobą otwartą i empatyczną. Potrafi skutecznie pomóc znaleźć... Kasia Leman Profesjonalizm (1) Dla wszystkich w kryzysie, w potrzebie...pod każdym względem Polecam ! Katarzyna Rewelacja (1) Wspaniała porada! Dzięki pani stanęłam na nogi i zyskałam mnóstwo pozytywnej... M3 Najlepszy terapeuta jakiego poznałem (1) W swoim życiu poznałem lepiej lub gorzej chyba 7-8 terapeutów. Pani Ela jest... Robert Polecam (1) Zanim trafiłam do gabinetu Pani Eli ,byłam u dwóch innych psychologów. Jednak... Karolina WARTO!!! (2) Do Centrum trafiłam za namową przyjaciółki.W miłej i ciepłej atmosferze... Ania