O. - ocena (1) Numer 1 wśród psychologów! O. Kasia - ocena (1) Dzięki Pani Eli zaczęłam panować nad swoim życiem co przez długi czas... Kasia Zuzanna - ocena (1) Serdecznie polecam Centrum Rozwoju i Pozytywnej Zmiany! Bezpieczne miejsce... Zuzanna
Sebastian - ocena (1) Zawsze trafione rozwiązania i pomysly. Dziękuję Sebastian Damian Zając - ocena (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Elżbietą Krzyżaniak! Jej wiedza i... Damian Zając Damian Zając - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę z Elą Krzyżaniak! Jej profesjonalizm,... Damian Zając Agata - ocena (1) Wizyty u Pani Elżbiety przebiegają w bardzo przyjemnej i ciepłej atmosferze,... Agata Alicja - ocena (1) Polecam wizytę u Pani Eli każdej osobie, która chce coś zmienić w swoim... Alicja Robert K. - ocena (1) Jestem ogromnie wdzięczny Pani Elżbiecie za jej profesjonalizm, podejście do... Robert K. Barbara - ocena (1) Szczerze polecam! Zaangażowanie, empatia i wspracie zagwarantowane. Barbara Małgorzata - ocena (1) Pani Ela jest cudowną osobą, bardzo ciepłą i zaangażowaną. Czułam jakbym... Małgorzata Marta - ocena (1) Dzieki tej Pani moje zycie zmienilo sie wreszcie o 180stopni. Wyjasnila mi... Marta D - ocena (1) To już moja kolejna wizyta u Pani Eli, którą serdecznie polecam. Spotkania... D Sebastian - ocena (1) Po kolejnej wizycie u Pani Elżbiety, bardzo pozytywne wrażenia. Pani Ela ma... Sebastian Rafał - ocena (1) Pani Elżbieta i jej warsztat to fenomen. Nie spotkałem się z lepszym... Rafał Anna K - ocena (1) Cudowna kobieta Pełna empatii i dobrego serca Polecam w 100% Motywuje i... Anna K Magda - ocena (1) Jeżeli potrzebujesz realnej pomocy i zrozumienia, to szczerze polecam Panią... Magda Grażyna - opinia (1) Pani Elżbieta jest wspaniała, profesjonalna, życzliwa i bardzo zaangażowana.... Grażyna Agnieszka - opinia (1) Przed pierwszą sesją terapeutyczną zastanawiałam się: Jak to będzie? Czy będę... Agnieszka Joanna - opinia (1) Jest to mój pierwszy psycholog w życiu i idealnie się dopasowałyśmy :) Pani... Joanna