SiT - opinia (1) Razem z mężem bierzemy udział w mediacji przez Skype,a. W bieżącej sytuacji... SiT Artur, Monika - opinia (1) Jeżeli ktoś szuka psychologa, który poprowadzi mediacje rodzinne, to polecam.... Artur, Monika A.N. Karolak - opinia (1) Kiedy rok temu nasze małżeństwo stanęło na krawędzi , postanowiliśmy... A.N. Karolak
Jagoda / Wejherowo - opinia (1) Pani Elżbieta Krzyżaniak to wspaniały psycholog o ogromnej wiedzy, Dobry... Jagoda / Wejherowo Śliwki - opinia (1) W gabinecie Pani Elżbiety spotkaliśmy się z najbardziej fachową i skuteczną... Śliwki Pola - opinia (1) Pani Ela to wspaniały specjalista Korzystam z usług pani Eli od wielu lat.... Pola Ola - opinia (1) Jestem klientką p. Eli od pół roku. Bardzo mi pomaga w rozwiązywaniu... Ola MARKO - opinia (1) Korzystam od pół roku z wiedzy i doświadczenia Pani Elżbiety. Pomimo tego, że... MARKO Katarzyna - opinia (1) Serdecznie polecam szkolenia Wysoki poziom i przystępność cen Katarzyna Wojtek - opinia (1) Bardzo trafione ukierunkowanie mnie we właściwą stronę mojej kariery Wojtek Marianna - opinia (1) Udane mediacje i wielka pomoc Pani Elżbiety dla naszej rodziny Marianna Artur - opinia (1) W kwietniu ubiegłego roku znalazłem się w bardzo trudnej sytuacji finansowej... Artur Marzenka L. - opinia (1) O pani Elżbiecie mogę wyrazić się tylko w samych superlatywach. Przemiły... Marzenka L. Zenobia - opinia (1) Fantastyczna osoba, bardzo pomocna. Zenobia Monika - opinia (1) Pani Elżbieta doskonale poprowadziła moje zmagania z firmą i pracownikami. Po... Monika Joanna Wolańska - opinia (1) Jestem pewna że jestem w dobrych rękach. Pani Ela to bardzo ciepła osoba a... Joanna Wolańska Grażynka , Jurek - opinia (1) Byłam z mężem na czterech sesjach i bardzo jestem zadowolona. Wiem, że... Grażynka , Jurek Grzegorz - opinia (1) Pani Elżbieta potrafi fantastycznie skupić się podczas spotkania. Jej uwaga... Grzegorz Jakub - opinia (1) Pani Elżbieta to zdecydowanie specjalista w swojej dziedzinie, pełen... Jakub Ania - opinia (1) Moje problemy ciągną się za mną od wielu lat, dla siebie i dobra moich dzieci... Ania