pieczątka firmowa (2) Zlecenie pieczątki firmowej za pośrednictwem portalu pieczątki.pl z... Ewa Dorabianie kluczy (1) Klucz w zamku się zacinał, więc go poprawił - teraz klucz w ogóle nie działa.... W.M. Cham To Nie Nasz Pan (1) Nazywam się Jerzy Zaradzki pracuję w Punkcie Usługowym Cezara 12 lat. Na... Jerzy Zaradzki
Omijajcie ten punkt z daleka. (1) Odbijałam klucze ,po sprawdzeniu klucze nie pasowały .Przyszłam ponownie pan... Gdynianka Chamstwo i prostactwo!!! (1) Jestem oburzona. Dalam papiery do skserowania. Nagle sprzedawca zaczął... Klientka Komuna pełną gębą!! (1) Niedawno dorabiałem tam klucz do auta. Myślałem, że sprawa jest prosta i nie... mm Wymiana baterii w kalkulatorze (2) Chciałem wymienic baterie w moim starym ale niezawodnym, 15 letnim Citizenie.... Grzesiek B. WŁAŚCICIEL WYRYWAŁ MI 50ZŁ Z RĘKI I SZANTAŻOWAŁ, ŻE JEŻELI NIE KUPIE BATERII, NIE ODDA MI MOICH 2 ZEGARKÓW! RZUCIŁ ZEGARKI O (1) Wczoraj chciałam przełozyć baterię z zegarka z urwanym paskiem do innego.... Maria Dudek WŁAŚCICIEL WYRYWAŁ MI 50ZŁ Z RĘKI I SZANTAŻOWAŁ, ŻE JEŻELI NIE KUPIE BATERII, NIE ODDA MI MOICH 2 ZEGARKÓW! RZUCIŁ ZEGARKI O (1) Wczoraj chciałam przełozyć baterię z zegarka z urwanym paskiem do innego.... Maria Dudek