Chata Smakosza

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 41

Rewelacja! :-) (1) W połowie sierpnia pojechaliśmy do Sopotu na wakacje większą grupką. Do... Angelika straszne miejsce (1) Mój przyjaciel zprosił mnie do Chaty Smakosza 8 marca z okazji naszego... Katarzyna NIE POLECAM (1) Dania bezglutenowe, które widnieją w karcie są w znacznym stopniu... Emilia
Domowa atmosfera! (1) Lokal odwiedziliśmy na początku weekendu,wieczorem. Kiedy otworzyliśmy drzwi,... Beata super jedzenie fatalna obsluga (1) Polecam ten lokal wszystkim ktorzy lubia dobrze i w miare tanio zjesc. Lokal... kasia wieczorek Zdecydowanie nie polecam! (1) Nikomu nie polecam tej restauracji. Jedzenie barowe... Otrzymałam buraki,... Zosia Nie polecam-kelnerki to małolaty liczące napiwki (1) Skandal!!!!Szew chyba nie wie co się dzieje w jego lokalu!! Panienki... Kasia Chata Smakosza -dno (1) Małolaty-(niby wielkie kelnerki)......... Właściciel chyba nie wie co się tam... Kasia Obojętna obsługa, widać, że nie lubią tam pracować (1) Po wejściu czekaliśmy grzecznie na kelnera, sądząc, ż ektoś nas przywita i... B niebo w gębie, i cierń dla konkurencji (1) byłem 31.12.2013 zamówiłem placek po cygańsku i gdyby nie to, że byli inni... rafał POLECAM!! (1) Byłem ze znajomymi pierwszy raz i szczerze nie zawiodłem się. Ogórkowa i... Seba Warto było swoje odstać (1) Byliśmy z żoną i naszymi pociechami w weekend majowy w Sopocie. Z polecenia... Marek Rekonpensata (1) Miłe miejsce, sympatyczna Pani kelner ;) Piękna pogoda, wolny stolik na... Karolina fatalna obsługa (1) Kilka razy odwiedziłam smakosza - pierwszy raz myslałam ze to zły dzień... julia Polecam (1) Przyjemne zaskoczenie- szukaliśmy z mężem miejsca, żeby napić się czegoś... Paulina gorąco polecam (1) Byłam tam na kolacji z mężem z okazji dnia kobiet i bardzo sobie chwalę !... Anita C. miło:) (1) Wspaniały wystrój wnętrza:)ciepły miły i przyjazny klimat:)obsługa bez... Michalina Waldemar L. - opinia (1) Bywam w Smakoszu dość często, ze znajomym,i na luźnych, biznesowych... Waldemar L. Maciej - opinia (1) Obsługa, bez komentarza. Kelner podszedł do stolika, ani dzień dobry, ani... Maciej nie polecam (1) Dałam tej restauracji dwie szanse, trzeciej już na pewno nie będzie, a szkoda... Kamila