Chata Smakosza

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 41

Mieszane uczucia (2) Trafiliśmy zupełnie przypadkiem spacerując Monciakiem. Niestety pewną rzecz... My ania - opinia (1) szczerze nie polecam, chyba, że ktoś ma ochotę być obsługiwany przez... ania Czegoś takiego jeszcze nie spotkałam! (1) Idąc Monciakiem z mężem, zobaczyliśmy knajpkę Smakosz. Przed drzwiami stało... W szoku
STRASZNIE (2) na pierwszy rzut oka-ładny lokal, malunki i ozdoby na ścianach skusiły nas na... Katarzyna Obsługa - pożal się Boże! (2) Nie mogę powiedzieć, że jestem stałą klientką, ale w trakcie ostatnich... Anna W. Niedrogo, smacznie i miło (1) Zajrzeliśmy tam przez przypadek - menu wyglądało zachęcająco. Spróbowaliśmy... Jacek Goliatowski domowy obiad (1) Nie jest to wykwintna restauracja ale sympatyczne miejsce, gdzie można zjeść... Kasia BYŁO SUPER POLECAMY!!!!!! (1) Jedzenie bardzo dobre, przystępne ceny, obsługa bardzo miła. Wrócimy tam w... Jacek Super (1) Jak na moje to bardzo miło i smacznie,kelnerki usmiechniete i miłe ;) byłem... marek Rewelacja (1) Wlasnie mialem przyjemnosc skozystac z tego co oferuje ta restauracja i musze... UrligVonBohun Wyszliśmy niezbyt zadowoleni (1) Lokal, w którym jest zaledwie kilkanaście stolików, obsługiwało kilka... Ewelina Bardzo smacznie i klimatycznie (1) Miałem okazję spróbować dwóch zup: żurek i bogracz. Jak dla mnie bardzo... Maciek