Chilly Willy

Puby Kluby, dyskoteki

Gdańsk, Jantarowa 16

Andi Ćwiartka - ocena (1) Chodzimy do Chilly Willy z żoną od kilkunastu lat - super miejsce (prawie nad... Andi Ćwiartka Obsługa ta totalna pomyłka (1) Podczas spaceru wraz z rodziną odwiedziliśmy tą restaurację na herbatę.... kapi do upadłego (1) Dobra zabawa do upadłego, tylko tu mogę liczyć na taki klimat i dobre... stary dobosz
andrzejki (1) byłem w tym roku na andrzejkach i krótkie pytanie ,dlaczego ochrona kasowala... gość Pan na bramce (1) Współczuje właścicielom, że nie są świadomi (mam nadzieję, że nie są) jakiego... L Ostrzegam ! Odradzam ! Uwaga ! (2) NAJGORSZY LOKAL W TRÓJMIEŚCIE !!! Poziom świeżości potraw i sposób podania -... et.kom omijajcie szerokim łukiem (1) Fatalny wybór tylko dlatego, że konkurencja dziś była zamknięta. Zimne ryby,... taki i owaki brzydkie zachowanie obsługi (2) Chilly Willy ma przystępne ceny w sezonie i często dobrą muzykę. Jednak muszę... Aleksandra WYBRAĆ INNY KLUB (1) Witam. W sobotę wybraliśmy się do pubu na pogaduchy i wypić piwko, Byliśmy... Krzysztof Super (1) organizowałam w zeszłym miesiącu urodziny w Chilly Willy i było świetnie.... Kinga ... (1) Zamówiono dziś na wynos fajitas i burrito w cenie 25 i 20zł. Załuję tylko, że... Mateusz żenada żenada żenada (1) Byłam tam pierwszy i ostatni raz. Zero organizacji, obsługa żenująca.... xyz Zestaw morski (1) Zestaw morski dla dwóch osób w cenie 35 PLN to bardzo dobra propozycja. Stało... Henryk Świetna impreza (2) Przyszliśmy posiedzieć i pogadać, w trakcie spotkania zamówiłam synchronizadę... Kornelia L. Płatność kartą od 50 zł!! (1) to już przegięcie, skąpstwo właściciela, Obsługa i klimat w miarę. prk Impreza.... (1) Klub raczej do bani. Wystrój chaotyczny. Nic ciekawego zrezygnowana Przestroga (2) Szanowni Państwo Chciałabym wszystkich przestrzec przed posiłkami w tej... Aga Byłem dwa razy na meksykańskim jedzeniu (3) Za pierwszym razem jak tam byłem było w porządku. Jedzenie bardzo dobre ale... PS Niedzielny obiadek (1) Wybrałem sie z rodzina w niedziele na spacer polaczony z obiadem i jestem jak... G Idź jak masz czas (4) Byliśmy w tej "wspaniałej " restauracji jeszcze przed sezonem letnim - (nie... gosia